Osmi put Atletsko rekreativni klub TRON biće domaćin najboljim, najodanijim, najupornijim i najpozitivnijim zaljubljenicima u trčanje. Novi veliki praznik sporta i rekreacije očekuje sve one koji posete Palić 01.marta 2015. godine.

8.TRON Rođendanski polumaraton i SRCEF trka zadovoljstva

(polumaraton se boduje u ELITE 15)

ORGANIZATOR TRKE: ARK TRON – PALIĆ

ORGANIZACIONI CENTAR: Velika terasa, park, jezero Palić

VREME I MESTO STARTA: 01.03.2015. godine, 11:00 časova, Velika terasa (46.098715, 19.758606)

CILJ TRKE: obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću,  promocija rekreativnog trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti.Posebna naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera, kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena.Negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture.Akcenat na zdrav način života.Prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON

STARTNINA: Startnina za obe trke je 1200 dinara. Za takmičare iz inostranstva startnina je 15 evra. Trkačima iz Mađarske koji poseduju spuri karticu odobrava se popust od 20%. Za prijave i uplaćene kotizacije do 20.02.2015 startni paket sadrži i majicu trke.  Još jedna pogodnost za sve one koji se prijave do 20. februara 2015. je jedinstveni startni broj sa odštampanim imenom-prezimenom, nazivom kluba, grada, imenom devojke/momka ili bilo šta što može da stane u 15-tak karaktera, a što nakon prijave trebate da nam javite na klubski mail klub@tron.org.rs. Startni paketi se preuzimaju na dan ranije od 18-21h, kao i na sam dan trke od 8:00-10,30 časova u kongresnoj sali Velike terase. Nakon 10:30 časova neće se više primati prijave, niti će biti izdavani startni brojevi.

Startnina se uplaćuje na:

žiro račun: 310-174234-50

primalac: ARK TRON

svrha: startnina za trku

Za uplate iz inostranstva: SWIFT – CONARS22,  IBAN – RS35310007080200565013

KATEGORIJE: U polumaratonu: apsolutna, M-40, M-50, M-60 i više, Ž-35, Ž-50 i više. U trci zadovoljstva na 5km: apsolutna muška i ženska. Trkač koji ima plasman u apsolutnoj kategoriji, ne ulazi u plasman po kategorijma.

NAGRADE:. Prva tri mesta u apsolutnim kategorijama dobijaju pehare i skromne robne nagrade. Prva tri mesta po kategorijama dobijaju medalje. Svi učesnici koji istrče trku za koju su se prijavili dobijaju diplome sa postignutim vremenom, a polumaratonci dobijaju i učesničku medalju.

OPŠTE INFORMACIJE U VEZI TRKE: Prilaz startu trke je idealan, ima dovoljno mesta za parkiranje u neposrednoj blizini starta.Start obe trke je u 11:00 časovana ispred Velike terase. Na celoj dužini staze biće redari, a obilazni put će biti potpuno zatvoren za saobraćaj. Na trci je obezbeđeno prisustvo lekara i hitne pomoći.Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci što je dužan na prijavnom listu i potpisati.Za lica mlađa od 18 godina saglasnost za učešće u trci potpisuje roditelj ili trener. Limit polumaratona je 150 minuta, a limit trke zadvoljstva na 5km je 50 minuta.

DODATNE INFORMACIJE: Okupljanje, prijava, podela startnih brojeva, presvlačenje, toalet, ručak i dodela medalja je u objektu „Velika terasa“. Pasta-party je 28.februara 2015 na Ženskom štrandu od 17-20h!!! Ulaz i prisustvo na Pasta-partyju je besplatno za sve učesnike!!! Blagovremenom prijavom, kao i blagovremenim dolaskom na samu trku i podizanjem startnog paketa, izbećićete nepotrebnu gužvu i nervozu koja nastaje zbog kašnjenja učesnika. Startni paket sadrži: startni broj, majica (za prijavljene do 20.02.2015), voda, sok, Natural Block, reklamni materijal, sendvič (nakon prolaska kroz cilj). Posle trke svi učesnici pozvani su na rođendansku tortu. Proglašenje pobednika od 13:30 časova. Sendvič i torta se preuzimaju sa startnim brojem!

SMEŠTAJ: Za sve učesnike koji žele da dođu dan-dva ranije, obezbedićemo smeštaj po ceni od 800 dinara u pet privatnih objekata koji su ovom prilikom ponudili da snize cenu svojih usluga. Ukoliko želite da vam obezbedimo smeštaj trebate da nam javite najkasnije do 20.februara 2015. Ukoliko želite da birate smeštaj ili želite posebne usluge smeštaja, predlažemo da posetite sajtove www.palicinfo.com ili www.palic.info.

LiveCamera sa lica mesta!

PRIJAVA ZA 8.TRON ROĐENDANSKI POLUMARATON – ZATVORENE, PRIJAVE NA LICU MESTA!!!

PRIJAVA ZA SRCEF TRKU ZADOVOLJSTVA – ZATVORENE, PRIJAVE NA LICU MESTA!!!

AdministratorTRON Rođendanska TrkaOsmi put Atletsko rekreativni klub TRON biće domaćin najboljim, najodanijim, najupornijim i najpozitivnijim zaljubljenicima u trčanje. Novi veliki praznik sporta i rekreacije očekuje sve one koji posete Palić 01.marta 2015. godine. 8.TRON Rođendanski polumaraton i SRCEF trka zadovoljstva (polumaraton se boduje u ELITE 15) ORGANIZATOR TRKE: ARK TRON – PALIĆ ORGANIZACIONI CENTAR: Velika...