Na Prvenstvu Srbije u krosu, koji je održan 19. ferbruara 2011. godine u Novom Pazaru, naš klub predstavljali su dva Dragana Ćirića.

Isto ime i prezime, ista godina rođenja, često dovodi u zabunu organizatore trke, a tako je bilo i ovoga puta. Na kružnoj stazi 4km (prema izjavama učesnika staz je ipak bila nešto kraća, što i rezultati potvrđuju) izuzetno teškoj za trčanje zbog raskvašenosti i blata, bolji je bio Ćirić Dragan (NS) koji je  u kategoriji M60 postao prvak države sa rezultatom 14:39. Vicešampion je Ćirić Dragan (SU) koji je istu stazu pretrčao za 15:21.

 

                                         

Ćirić Dragan (NS),                                                        Ćirić Dragan (SU)

Prvak Srbije u krosu kateg.M60                                    2.mesto u kateg.M60

Prvenstvo Srbije u krosu karakterisalo je izuzetno mali broj učesnika, ne samo u veteranskim, već i u juniorskim i seniorskim kategorijama. Evo i kompletnih rezultata veteranskih kategorija.

Jedan vrlo kratak i sažet članak objavljen je u sportskom žurnalu:

Preuzmite datoteku:

Prvenstvo Srbije u krosu-kompletni rezultati veterana

AdministratorIzveštaji sa trkaNa Prvenstvu Srbije u krosu, koji je održan 19. ferbruara 2011. godine u Novom Pazaru, naš klub predstavljali su dva Dragana Ćirića. Isto ime i prezime, ista godina rođenja, često dovodi u zabunu organizatore trke, a tako je bilo i ovoga puta. Na kružnoj stazi 4km (prema izjavama učesnika staz...