Atletsko Rekreativni Klub TRON i Sportko Rekreativni Centar Ekonomskog Fakulteta u Subotici postigli su dogovor o petogodišnjoj saradnji u oblasti rekreativnog sporta.

Predsednik ARK TRON-a Ludaić Sebastian i direktor SRCEF-a Andrašić Slobodan potpisali su ugovor o saradnji i zajedničkom nastupu u narednih 5 godina kada je reč o aktivnosti kojima se popularizuje, promoviše i omasovljava rekreativni sport u Subotici i okolini. Shodno tom dogovoru trka zadovoljstva na 5 kilometara koja će se održati u sklopu 5.TRON Rođendanskog polumaratona nasi naziv „SRCEF Trka zadovoljstva“.

SRCEF, kao i ARK TRON, ove godine slavi 5 godina postojanja. Vrlo sličan razvoj i rast pratio je obe sportske organizacije, vezuju ih vrlo slični ciljevi i vode ih ljudi koji su sav svoj rad, trud, znanje i entuzijazam usmerili ka rekreativnom sportu. Ovom saradnjom TRON-ova Rođendanska trka dobila je pouzdanog partnera, Srcef istinskog sportskog prijatelja, a svi učesnici naše trke dva ozbiljna sportska kolektiva gde se uvek mogu obratiti sa pitanjima, gde uvek mogu naći nova poznastva i steći nove sportske prijatelje, kao i društvo za treninge. Studenti Ekonomskog fakulteta učestvovaće na TRON-ovim Rođendanskim trkama, a trkači ARK TRON-a koristiće pogodnosti koje pruža SRCEF, posebno za pripreme i treninge u zimskom periodu. Više o SRCEF-u možete saznati ako posetite sajt Ekonomskog Fakulteta u Subotici.

AdministratorTRON Rođendanska TrkaVestiAtletsko Rekreativni Klub TRON i Sportko Rekreativni Centar Ekonomskog Fakulteta u Subotici postigli su dogovor o petogodišnjoj saradnji u oblasti rekreativnog sporta. Predsednik ARK TRON-a Ludaić Sebastian i direktor SRCEF-a Andrašić Slobodan potpisali su ugovor o saradnji i zajedničkom nastupu u narednih 5 godina kada je reč o aktivnosti kojima...