Svakog četvrtka održava se trening-trka Atletsko Rekreativnog Kluba TRON na 6 kilometara. Start trenig-trke je na biciklističkoj stazi kod Mega Rodića.Na stazi je ofarbano belom farbom mesto starta i cilja, mesto okretanja na trećem kilometru, kao i svaki kilometar.

Start trening trke je u 19h i nije vezan za zimsko i letnje računanje vremena.

Pozivamo ljubitelje rekreativnog trčanja da nam se pridruže. Sve što treba da uradite je da dođete 15-20 minuta pre starta na parking Mega Rodića, gde je i okupljanje trkača. Tu će svakog četvrtka biti 10-tak ljudi minimalno i svaki član TRON-a rado će vam pružiti neophodne savete za učešće na trening-trci TRON-a. Ako smatrate da ste u dobroj kondiciji do starta  možete i da dotrčite lagano, 1-2 km kako bi se zagrejali, u protivnom zagrevanje ćete odraditi 10-tak minuta pre starta na licu mesta. Poželjno je poneti svoj napitak za period posle trening-trke. Na samoj stazi nema osveženja!!!

Start trening-trke ARK TRON-a je na samoj biciklističkoj stazi tačno kod semafora kod Mega Rodića i trči se u pravcu Palića 3km do okretišta. Okretište je otprilike 100 metara posle OMV benzinske pumpe vidno označeno na asfaltu biciklističke staze. Zatim se istim putem vraćate nazad do cilja, koji se poklapa sa startnim mestom.

Posebne prijave nije potrebno podnositi. Svaki trkač na trening-trci ARK TRON-a učestvuje na sopstvenu odgovornost. Svaki trkač je u obavezi da sam brine o svojoj bezbednosti kako na samoj biciklističkoj stazi tako i na putnim, odnosno pešačkim prelazima. Prema zakonu o saobraćaju vozila su dužna da na propuste i na Radanovcu i na raskrsnici kod Dubrovačke ulice, ali je praksa pokazala nepoštovanje istog od strane vozača motornih vozila, potrebna je povečana opreznost na pomenutim raskrsnicama i pešakim prelazima.

Za eventualna dodatna pitanja u vezi trening-trka TRON-a možete nam se obratiti mailom, pismom, kometarom ili telefonskim pozivom. Svi potrebni klubski podaci nalaze se ovde