Slegli su se malo utisci sa trke, drago nam je da su gosti zadovoljni otišli sa Palića, takođe drago nam je da smo održali prvobitnu ideju ove trke, da se održi sećanje na jednog sportistu i mladog čoveka, kojeg je sport i adrenalin ostavio na visini od 8240m, povodom čega je dužina ove trke upravo te razdaljine. No isto tako duh ove trke je da to bude manifestacija opuštenog karaktera, gde se ljudi ne prijavljuju unapred, dođe ko ima volje i vremena, a samim tim prilika je da potrči i neko ko do tad nije trčao trke, pa možda zavoli ovaj sport. Isto tako uvek nam je drago ako neko od mlađih trkača prvi put oseti draž stajanja na postolju.

U moru trka, kako u okruženju, tako i kod nas, sticajem više okolnosti i faktora, prestali smo organizovati, barem kao zvaničnu trku, Tronov polumaraton u martu, ali potrudićemo se da ovu lepu tradiciju nastavimo, tako da se vidimo 01.08.2020. godine na istom mestu. Bacili smo pogled na kalendar, i datum kojeg se držimo svake godine, ovaj put pada na subotu, tako da će verovatno svima biti lakše uklopiti uz posao i obaveze.

Do tada, evo fotografije i sećanje na proteklu trku, koju su ovekovečili Nataša Vujić i Sebastian Ludaić. Ovom prilikom Ark Tron im se zahvaljuje na uloženom trudu. A po koji foto ubod napravio je i naš Bogdan Trbojević.

Veliki doprinos je dao i Petar Kozma iz Udruženja Poželi Želju, koji je snimao ceo događaj.

Nataša Vujić Photo Gallery

Sebastian Ludaić Photo Gallery – pre starta
Sebastian Ludaić Photo Gallery – park
Sebastian Ludaić Photo Gallery – start
Sebastian Ludaić Photo Gallery – šetalište
Sebastian Ludaić Photo Gallery – u cilju
Sebastian Ludaić Photo Gallery – proglašenje pobednika

Video – Petar Kozma

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2019/08/dren-organizatori-1024x683.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2019/08/dren-organizatori-150x150.jpgJamanta ŠafranjMemorijalna trka "Dren Mandić"Slegli su se malo utisci sa trke, drago nam je da su gosti zadovoljni otišli sa Palića, takođe drago nam je da smo održali prvobitnu ideju ove trke, da se održi sećanje na jednog sportistu i mladog čoveka, kojeg je sport i adrenalin ostavio na visini od 8240m, povodom...