Organizator sportske manifestacije: Atletsko Rekreativni Klub „TRON“

Mesto i vreme: 01. avgust 2019. godine, Palić, ispred Velike Terase,

Start trke je u 18h.

Vremenski limit trke: 80 minuta.

Ciljevi sporstke manifestacije:

  • sećanje na tragično nastradalog klupskog druga, planinara Drena Mandića,
  • obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću,
  • ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti,
  • jačanje sportskog duha,
  • širenje sportske kulture,
  • omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez obzira na godine, pol, versku i rasnu pripadnost,
  • promocija rekreativnog trčanja,
  • prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON.

Prijavljivanje: na licu mesta,  Velika terasa, ženski štrand na Paliću, na dan 11. Memorijalne trke „Dren Mandić“. Kotizacija je 400 dinara po trkaču.

Dužina i vrste trka: U znak sećanja na visinu na kojoj je Dren nastradao, staza je dugačka 8240 metara. Kategorije na trci su apsolutna muška i ženska, prva tri takmičara biće nagrađeni peharom i simboličnim robnim nagradama. Van konkurencije staza može da se savlada i brzim hodanjem. I van konkurencije će se meriti vreme, ali neće biti proglašenja pobednika. Spisak svih trkača koji savladaju stazu sa rezultatima biće objavljen na sajtu TRON-a www.tron.org.rs.

Opšte informacije: Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta. Na sportskoj manifestaciji svako učestvuje na svoju odgovornost što se potvrđuje svojeručnim potpisom na prijavnom listu i izjavi o psihofizičkoj spremnosti. Organizator brine o bezbednosti učesnika na samoj stazi i obezbeđuje lekarsko dežurstvo na sportskoj manifestaciji, kao i osveženje u toku i nakon trke. Nema organizovanog čuvanja ličnih stvari trkača, te organizator ne odgovara za iste.

Suorganizator:  Park Palić

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2019/07/dren-mandić-trka-1024x688.jpeghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2019/07/dren-mandić-trka-150x150.jpegJamanta ŠafranjMemorijalna trka "Dren Mandić"Organizator sportske manifestacije: Atletsko Rekreativni Klub „TRON“ Mesto i vreme: 01. avgust 2019. godine, Palić, ispred Velike Terase, Start trke je u 18h. Vremenski limit trke: 80 minuta. Ciljevi sporstke manifestacije: sećanje na tragično nastradalog klupskog druga, planinara Drena Mandića,obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću,ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti,jačanje sportskog duha,širenje sportske kulture,omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez...