U organizaciji triatlon kluba MOGYI SE, 13.04.2013.  u Baji (Mađarska), održan je 3.Kikelet polumaraton. Trka je bila izuzetno posećena od strane trkača iz Srbije.

ARK TRON drugu godinu zaredom učestuje na Kikelet polumaratonu. Ove godine naš klub nastupio je sa 9 trkača od kojih su neki zabeležili sjajne rezultate. Organizator se zaista potrudio da trkačima pruži izvanredan doživljaj. Dosta zahtevna staza sa stepeništima, nekoliko uzbrdica, različite podloge (kaldrma, trava, granitne kocke) učinile su trku zanimljivom, interesantnom i pomalo zahtevnom. Na polumaratonu je učestvovalo oko 500  trkača od kojih oko 40 iz raznih gradova Srbije. Kompletne rezultate možete pogledati na dnu ove stranice, a ovde ćemo nabrojati rezultate trkača TRON-a. Pre nego što kažemo nešto više o rezultatima naših trkača, trebamo naglasiti da je prema izjavi učesnika staza bila nešto kraća (oko 400-500 metara), što treba imati u vidu kada analiziramo rezultate. Najbrži trkač TRON-a bio je Dimitrije Crnokrak sa 1:19:58, što je ujedno i  njegov lični record u polumaratonu.  Ovaj rezultat još više dobija na značaju kada pogledamo generalni plasma ATOM100 trka, u čiji zbir ulazi I Kikelet polumaraton u Baji. Naime, ovde je Dimitrije na sjajnom 4. Mestu. Prestoje još trke u Nađatadu I Pakšu (kao I Seksard za ATOM100plus) I nadamo se da će Dimitrije uspeti do kraja da se domogne mesta na pobedničkom postolju. U ženskoj konkurenciji Jamanta Šafranj je takođe istrčala lični rekord. Tročlana  štafeta TRON-a u sastavu Teleki Tamaš, Malagurski Aleksandar i Trbojević Bogdan je sa vremenom 1.35.50, zauzela je 2.mesto u konkurenciji muških štafeta. Pored polumaratona odžana je i trka na 12km ukojoj je učestvovao Sirak Tihomer i sa vremenom od 49 min zauzeo prvo mesto.

Evo svih rezultata trkača TRON-a na 3.Kikelet polumaratonu u Baji:
Crnokrak Dimitrije 1:19:58 PB
Kujić Željko  1:34:14
Teleki Đerđ  1:35:08
Šafranj Jamanta  1:36:32 PB
Kakas Lorand    1:43:05


Tročlane muške štafete:
Teleki Tamaš 5km, Malagurski Aleksandar 7km, Trbojević Bogdan 9km  1.35.50 2.mesto

 


Trka na 12km
Sirak Tihomer  0.49.00  1.mesto

Nakon trke organizator se pobrinuo da trkači na kvalitetan način nadoknade izgubljene kalorije. Izvanredna riblja čorba i testo sa siromi I ribljim čvarcima je bio meni posle trke.

Preuzmite datoteku:
AdministratorIzveštaji sa trkaU organizaciji triatlon kluba MOGYI SE, 13.04.2013.  u Baji (Mađarska), održan je 3.Kikelet polumaraton. Trka je bila izuzetno posećena od strane trkača iz Srbije. ARK TRON drugu godinu zaredom učestuje na Kikelet polumaratonu. Ove godine naš klub nastupio je sa 9 trkača od kojih su neki zabeležili sjajne rezultate. Organizator...