5.Atletska ulična trka u Bijeljini održana je 25.septembra 2011. godine. Na stazi dužine 10 kilometara učestvovalo je 47 trkača. ARK TRON je imao dva predstavnika Ćirić Dragana(NS) i Teleki Đerđa.

Trka koja zbog lepih novčanih nagrada privlači pretežno aktivne trkače imala je skroman broj učesnika, svega 47, a kroz cilj je prošlo 38 takmičara. Prva dvojica su trčala ispod 30 minuta, prvih 10 ispod 33 minuta, čak 24 trkača u 40 minuta.

Ipak u toj žestokoj konkurenciji aktivnih atletičara, oba trkača TRON-a su upeli da osvoje medalje u starosnim kategorijama. Ćirić Dragan(NS) je bio prvi (istini za volju i jedini) u kategoriji M60 i ujedno i najstariji učesnik ove trke, koja je došla kao opuštanje nakon prošlonedeljnog Svetskog prvenstva u planinskom trčanju. Ćira je stazu od 10 km  savladao za 40:27. I drugi naš trkač, Teleki Đerđ, popeo se na pobedničko postolje jer je sa rezultatom 41:40osvojio 3. mesto u kategoriji M40. Čestitamo obojici na odličnoj trci i još jednom lepom reprezentovanju Atletsko Rekreativnog Kluba TRON.

AdministratorIzveštaji sa trka5.Atletska ulična trka u Bijeljini održana je 25.septembra 2011. godine. Na stazi dužine 10 kilometara učestvovalo je 47 trkača. ARK TRON je imao dva predstavnika Ćirić Dragana(NS) i Teleki Đerđa. Trka koja zbog lepih novčanih nagrada privlači pretežno aktivne trkače imala je skroman broj učesnika, svega 47, a kroz cilj...