[ujicountdown id=”dren” expire=”2015/07/31 18:00″ hide=”true” url=”” subscr=”dren” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

U znak sećanja na lik i delo Drena Mandića, ARK TRON svake godine organizuje trku na godišnjicu njegove pogibije, sa simboličnom dužinom staze od 8240 metara, koja predstavlja planinsku visinu na kojoj je Dren nastradao.

dren-mandic-01

Organizator sportske manifestacije: Atletsko Rekreativni Klub „TRON“

Mesto i vreme: Petak, 31. jul 2015. godine, Palić, start i cilj ispred Velike Terase na Ženskom štrandu.

Start trke:  u 18h

Vremenski limit trke: 80 minuta.

Ciljevi sporstke manifestacije:

  • sećanje na tragično nastradalog klubskog druga, planinara Drena Mandića,
  • obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću,
  • ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti,
  • jačanje sportskog duha,
  • širenje sportske kulture,
  • omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez obzira na godine, pol, versku i rasnu pripadnost,
  • promocija rekreativnog trčanja,
  • prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON.

 

Prijavljivanje: vršiće se na licu mesta, na Velikoj terasi ženskog štranda na Paliću, na dan 7. Memorijalne trke „Dren Mandić“. Kotizacija za učešće je 300 dinara po trkaču.

Dužina i vrste trka: U znak sećanja na visinu na kojoj je Dren nastradao, staza je dugačka 8240 metara. Kategorije na trci su apsolutna muška i ženska, prva tri takmičara biće nagrađeni peharom. Van konkurencije staza može da se savlada i brzim hodanjem ili trčanjem više takmičara (štafete). I van konkurencije će se meriti vreme, ali neće biti proglašenja pobednika. Spisak svih trkača koji savladaju stazu sa rezultatima biće objavljen na našem sajtu.

Dodatne / opšte informacije: Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta. Na sportskoj manifestaciji svako učestvuje na svoju odgovornost što se potvrđuje svojeručnim potpisom na prijavnom listu i izjavi o psihičkoj i fizičkoj spremnosti.Organizator brine o bezbednosti učesnika na samoj stazi i obezbeđuje lekarsko dežurstvo na sportskoj manifestaciji, kao i osveženje u toku i nakon trke. Za sve dodatne informacije pozovite na telefon 064/4349-366 (Teleki Đerđ).

amblem-DrenMandic

Raspis trke

Dren Mandić event
Facebook Event …

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2015/06/dren-mandic-01.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2015/06/dren-mandic-01-150x150.jpgAdministratorMemorijalna trka "Dren Mandić"U znak sećanja na lik i delo Drena Mandića, ARK TRON svake godine organizuje trku na godišnjicu njegove pogibije, sa simboličnom dužinom staze od 8240 metara, koja predstavlja planinsku visinu na kojoj je Dren nastradao. Organizator sportske manifestacije: Atletsko Rekreativni Klub „TRON“ Mesto i vreme: Petak, 31. jul 2015. godine, Palić, start...