Od januara počinje prikupljanje članarina, kako za dosadašnje članove Ark Trona, tako i upis novih članova. Članarina je za sve ista,  1500 din. na godišnjem nivou. Novina je da će svako za plaćenu članarinu, kao dokaz o uplati dobiti svoju člansku karticu, sa imenom i prezimenom.

Cena članarine je za današnje vreme više nego simbolična (mesečno izađe 1500:12 = 125 din.) . Takođe je potpuno neobavezujuća, članovi nisu dužni da se pojavljuju na svim zajedničkim aktivnostima, treninzima. Svako prisustvo, i aktivnost je na dobrovoljnom nivou. Zauzvrat članovi kluba, imaju prednost za prevoz pri organizovanju putovanja na trke, grupnim prijavama, eventualnim popustima koje nam odobre drugi klubovi. Novac sa računa kluba se koristi za troškove sajta, za knjigovođu, takse za sportski savez i korišćenje prostorija u Jadranu, za obeležavanje kilometraža staze na Tron trening trci, i raznorazne sitne godišnje administrativne troškove koje zahteva postojanje jednog rekreativnog kluba.

No, od svega toga nemerljiv je osećaj zajedništva i pripadnosti, zajednički treninzi utorkom, četvrtkom i nedeljom, doživljaji na trkama, i sveukupno na kraju zdraviji i ispunjeniji život.

Uplate se mogu vršiti četvrtkom, nakon trening trke ili na nekom od ostalih treninga, ili sastanaka koji budu naknadno objavljeni. Novac će sakupljati Teleki Đerđ i Jamanta Šafranj, do kraja januara, radi štampanja članskih kartica.

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2018/01/Ark-Tron-Logo-1.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2018/01/Ark-Tron-Logo-1-150x150.jpgJamanta ŠafranjVesti  Od januara počinje prikupljanje članarina, kako za dosadašnje članove Ark Trona, tako i upis novih članova. Članarina je za sve ista,  1500 din. na godišnjem nivou. Novina je da će svako za plaćenu članarinu, kao dokaz o uplati dobiti svoju člansku karticu, sa imenom i prezimenom. Cena članarine je za današnje vreme...