Trka na 10 kilometara koja je organizovana u Sivcu, 26.avgusta 2012. godine, u sklopu proslave „Krajiških dana“, privukla je 50-tak trkača, među kojima i 7 trkača TRON-a. Devojke su osvetlale obraz našeg kluba jer su osvojile 2. i 3. mesto u ženskoj konkurenciji.

Jedna mala, skromna, ali vrlo lepa trka, koja je organizovana u prilično kratkom vremenskom periodu, pružila je sjajan provod i doživljaj svim učesnicima i publici u Sivcu. Jedina stvar koja nije valjala je bila previsoka temperatura, koja je već na startu debelo prelazila 30-ti podeok i pojačani vetar koji je duvao u lice trkačima u prvih 5 kilometara staze, odnosno sve do okretnice. Atletsko Rekreativni Klub TRON predstvalajli su : Jamanta Šafranj, Teodora Savić Popović, Mića Grba, Damir Stojanov, Miomir Halas, Sebastian Ludaić i Dragan Babijanović.

Devojke su zabeležile odličan nastup jer su uspele da osvoje 2., odnosno 3. mesto u konkurenciji žena. U muškoj konkurenciji Grba Mići je zamalo izmaklo 3. mesto, ali je po toplom i teškom vremenu za trčanje Mića ipak bio zadovoljan postignutim vremenom na stazi od 10 kilometara. Nakon trke svi učesnici vrlo lepo su ugošćeni, a organitazor je nakon trke obezbedio osveženje i ručak za sve trkače. Ovaj izuzetno lep dan ispunjen sportsko-rekreativnim sadržajem naši trkači završili su na bazenu u Kljajićevu u kupanju i opuštanju nakon naporne trke.

Rezultati trkača TRON-a postignuti u Sivcu na stazi od 10 klilometara:

 

Grba Mića 38:40

Stojanov Damir 41:27

Halas Miomir 46:43

Šafranj Jamanta 48:25 2.mesto žene

Ludaić Sebastian 49:02

Savić Popović Teodora 51:57 3.mesto žene

Babijanović Dragan 56:50

Pobednici: muškarci – Pap Albert, Mišović Zdravko, Popović Veljko, žene – Špehar Dragana, Šafranj Jamanta, Savić Popović Teodora

 

Ostale rezultate možete pogledati na sajtu somaratona.

AdministratorIzveštaji sa trkaTrka na 10 kilometara koja je organizovana u Sivcu, 26.avgusta 2012. godine, u sklopu proslave „Krajiških dana“, privukla je 50-tak trkača, među kojima i 7 trkača TRON-a. Devojke su osvetlale obraz našeg kluba jer su osvojile 2. i 3. mesto u ženskoj konkurenciji. Jedna mala, skromna, ali vrlo lepa trka,...