Atletsko rekreativni klub “TRON” i udruženje “SOFA” (studentske i omladinske fizičke aktivnosti) postigli su dogovor da  zajedničkim delovanjem doprinosu razvoju, afirmaciji i promociji sporta i fizičkih aktivnost, kao i povećanju bavljenja dobrovoljnim i rekreativnim sportom u svim segmentima stanovništva Srbije a prvenstveno među omladinom i studentima.
Tim povodom pred start 297.TRON Trening trke g’din Saulić Boris pozvao je prisutne da se priključe projektu koji promiviše “SOFA”. Postignut je dogovor da će se “SOFA” aktivno uključiti i u organizaciju jubilarne 300.TRON Trening trke, koja je na programu 13. aprila 2017.

Pored učešća na TRON Trening-trci registrovani članovi udruženja “SOFA” imaju mogućnost da besplatno koriste usluge sportsko rekreativnog centra Ekonomskog fakulteta “SRCEF”, kao i usluge Sportsko rekreativnog centra i bazena “Prozivka”.

Detaljnije o ostalim aktivnostima udruženja “SOFA” pročitajte na njihovom sajtu. Ukoliko se osećate dovoljno mladi, željni bavljenja sportom požurite sa registracijom. SPORT ZA SVE!!!

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2017/03/plivanje-vest1.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2017/03/plivanje-vest1-150x150.jpgSebastian LudaićVestiAtletsko rekreativni klub 'TRON' i udruženje 'SOFA' (studentske i omladinske fizičke aktivnosti) postigli su dogovor da  zajedničkim delovanjem doprinosu razvoju, afirmaciji i promociji sporta i fizičkih aktivnost, kao i povećanju bavljenja dobrovoljnim i rekreativnim sportom u svim segmentima stanovništva Srbije a prvenstveno među omladinom i studentima. Tim povodom pred start...