Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19 objavio je 28.04.2020. otpočinjanje trenažnog procesa na otvorenom prostoru, odnosno u sportskim objektima otvorenog tipa.

Treninzi na otvorenom se mogu održavati uz poštovanje sledećih mera:

  • Sportisti moraju biti udaljeni jedan od drugog najmanje 2 metra
  • Za svakog sportistu mora postojati prostor od najmanje 10 kvadratnih metara
  • Na treningu može istovremeno biti najviše 10 osoba, uključujući i trenera

Ark Tron moli sve članove da brinu kako za svoje zdravlje, tako i zdravlje drugih tokom treniranja.

Poštovanje distance, i izostajanje bliskog kontakta je najbolja preventiva.

Dok god postoji opasnost od zaraze, preporuka je trenirati u prirodi, i dalje od mesta gde boravi veći broj ljudi. Zdrava ishrana, unos vitamina i tečnosti, je takođe vrlo bitan da bismo održali imunitet na visokom nivou. Proleće je vreme kada i alergeni vrebaju iz vazduha, pa tim više treba paziti na ishranu i imunitet.

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2020/04/corona.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2020/04/corona-150x150.jpgJamanta ŠafranjVestiKrizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19 objavio je 28.04.2020. otpočinjanje trenažnog procesa na otvorenom prostoru, odnosno u sportskim objektima otvorenog tipa. Treninzi na otvorenom se mogu održavati uz poštovanje sledećih mera: Sportisti moraju biti udaljeni jedan od drugog najmanje 2 metraZa svakog sportistu mora postojati prostor od najmanje 10 kvadratnih metaraNa treningu može istovremeno biti...