U veseloj, raspevanoj i razigranoj atmosferi dočekali smo novu 2011. godinu. Na zajedničkom dočeku koji smo prvi put organizovali u okviru kluba okupilo nas se 20 trkača, sa porodicom i prijateljima.

Inicijator zajedničkog slavlja u najluđoj noći, domaćin i organizator, Janković Atila sa suprugom Lolitom, spremio je lepu novogodišnju trpezu. Ovoga puta niko od trkača nije obraćao posebnu pažnju na unos kalorija, pa je pečeno prase, koje je sam Atila pekao, zadovoljilo ukuse svih prisutnih. Pored toga odlična ruska (ili francuska, ovo uvek pobrkam) salata, krompir salata sa lukom, pasulj salata sa lukom, nadoknađivali su sve potrošene kalorije na trkama tokom 2010. godine, a mislim da je ostalo u zalihama u našim organizmima i za neke naredne trke u novoj 2011. godini.

Izuzetno prijatna, opuštena, ali vrlo vesela atmosfera osećala se već na početku slavlja. Trkači su pristizali ne toliko precizino i tačno kao kada idemo na trke, ali taman na vreme da se upoznamo međusobno sa onima kojima se prvi put vidimo. Uz neke, da ne kažem starije strane hitove, nego strane hitove iz naših vremena, i lagano đuskanje, vrlo brzo smo počeli i sa večerom. U međuvremenu Igor je otklonio malu smetnju na računaru koji nije imao nameru da prepozna naš mikrofon spremljen specijalno za ovu priliku i planiranu karaoke žurku. Kada je konačno i mikrofon proradio, fešti i slavlju nije bilo kraja, a mikrofon je brže kružio od ruke do ruke , nego što mi možemo da kružimo trčeći na atleskoj stazi od 400 metara. Hitovi su se ređali, pesama je bilo po svačijem ukusu, a zvanični jezici koji su se koristili prilikom pevanja ove večeri su bili: srpski, mađarski, hrvatski, engleski, makedonski, sa blagim naglascima bosanskog, crnogorskog i dalmatinskog.

Novogodišnja noć, čak i u krugu trkača, nije prošla bez alkohola (ali u umerenim količinama). A i kako bi prošlo bez alkohola, kada je prosto nezamislivo slušati sat kako otkucava ponoć, a ne otvoriti bocu šampanjca? Dobro, pošto će nas i slike odati, onda ćemo mi lepo i priznati da nije bila u pitanju jedna boca! Ali nećemo priznati tačan broj. To neka ostane mala tajna. Možda se po slikama da ponešto i zaključiti. Ali to prepuštamo posetiocima sajta Atletsko Rekreativnog Kluba TRON. Veselje, plesanje i pevanje potrajaloje do 3 sata, kada smo odlučili da je možda ipak bolje da krenemo na spavanje kako bi koliko-toliko spremno dočekali naš prvitrening u novoj 2011. godini poznatiji kao novogodišnji trening ARK TRON-a. Posle najluđe noći, neko bi rekao, sledi najluđi trening!!!

Pogledajte sve slike sa Zajedničkog dočeka 2011.-te

Na kraju prve vesti u novoj godini još jednom želimo svim članovima, prijateljima, navijačima, sponzorima i donatorima Atletsko Rekreativnog Kluba TRON poželeti:

SREĆNU NOVU 2011.GODINU!!!

AdministratorAktivnostiU veseloj, raspevanoj i razigranoj atmosferi dočekali smo novu 2011. godinu. Na zajedničkom dočeku koji smo prvi put organizovali u okviru kluba okupilo nas se 20 trkača, sa porodicom i prijateljima. Inicijator zajedničkog slavlja u najluđoj noći, domaćin i organizator, Janković Atila sa suprugom Lolitom, spremio je lepu novogodišnju trpezu....