Naš 12-ti susret ponovo je doneo nekoliko novih ličnih rekorda na 6 kilometara i jednu novu učesnicu. Prvi put trening-trku istrčala je Sabina Ludaić.

Trening-trka postaje vrlo popularna među članovima ARK TRON-a. Oni koji redovno dolaze četvrtkom da istrče 6 kilometara polako ubiraju plodove svoga rada i svojih treninga. Konstantni i redovni treninzi pokazuju svoje rezultate, a naši trkači uživaju u plodovima svoga rada. Na 12.Trening-trci lične rekorde na 6 kilometara istrčali su: Malagurski Adrian, Crnokrak Dimitrije, Teleki Đerđ i Kuić Željko. Pored toga što je istrčao lični rekord, Malagurski Adrijan je istrčao drugo najbrže vreme na trening-trci ARK TRON-a. Da podestimo, rekord staze drži Dramićanin Predrag iz Beograda, naš gost sa 1.Trening-trke, sa vremenom 22:31. Vrlo standardnu formu pokazuje Rafai Gustav koji već treću nedelju trči skoro isto vreme, razlike su svega 2-3 sekunde. Naravno da i vreme ide na ruku trkačima, jer već nekoliko nedelja imamo idealne uslove za trčanje. Večeras je bilo 16C stepeni, potpuno mirno, bez vetra i zaista je bilo pravo uživanje trčati palićkim putem. Evo i kompletnih rezultata:

 

1.Malagurski Adran 22:56  PB

2.Crnokrak Dimitrije 23:00  PB

3.Teleki Đerđ 23:36  PB

4.Radovan Radulović 24:05

5.Malagurski Aleksandar 26:20

6.Kuić Željko 26:52

7.Ludaić Sebastian 26:56

8.Fabo Ildiko 27:10

9.Rafai Gustav 28:10

10.Ludaić Sabina 32:37 – Prvo učešće

 

I dalje važi poziv za sve subotičane koji vole rekreativno trčanje da nam se pridruže svakog četvrka tokom septembra i oktobra meseca, u 19:00 časova kod Mega Rodića na našoj trening-trci na 6km.

 

AdministratorTron Trening TrkeNaš 12-ti susret ponovo je doneo nekoliko novih ličnih rekorda na 6 kilometara i jednu novu učesnicu. Prvi put trening-trku istrčala je Sabina Ludaić. Trening-trka postaje vrlo popularna među članovima ARK TRON-a. Oni koji redovno dolaze četvrtkom da istrče 6 kilometara polako ubiraju plodove svoga rada i svojih treninga. Konstantni...