Na 2.Panorama maratonu koji je održan 22.februara 2015. godine u Beogradu, čak 6 trkača TRON-a nastupilo je u najtežoj atletskoj disciplini, a jedan naš trkač bio je učesnik polumaratonske trke.

2.Panorama maraton i polumaraton bila je prva stanica trkačkog karavana u Srbiji koji nosi naziv ELITE 15. Svi koji su završili trku u Beogradu i dalje su u konkurenciji za generalni plasman u ELITE 15. Već za par dana karavan se seli na Palić na 8.TRON Rođendanski polumaraton.

Retko se dešava u Srbiji da jedan klub ima čak 6 predstavnika na maratonskoj trci. Po vetrovitom i kišovitom vremenu najbrži TRON-ov maratonac bio je Ćirić Dragan(NS) koji je stazu od 42,2km pretrčao za 3 sata 30 minuta i 48 sekundi. Jamanta Šafranj je popravila svoj dosadašnji lični rekord za 10 minuta i sa 3:34:52 zauzela je 3.mesto u ženskoj konkurenciji. Šarčević Dragan je na iskustvo odradio 3:55:12, dok je Bogić Srđan istračao svoj PRVI maraton. Vreme koje će pokušati da nadmaši na narednim maratonima je 4:11:52. Nedovoljno oporavljeni Stević Pero trčao je sa ciljem da završi maraton pa je i 4:35:10 očekivan rezultat. Ne želeći da rizikuje težu povredu, usled bolova u zadnjoj loži Teleki Đerđ je odustao nakon pretrčanih 37 kilometara, iako je u tom trenutku bilo realno da stigne do cilja u vremenu oko 3:35:00.

Naš jedini učesnik na polumaratonskoj trci, Graovac Dejan, takođe ima razloga za veliko slavlje. On je popravio svoj lični rekord u polumaratonu. Stazu od 21,1 kilometar pretrčao je za 1:46:27

Kompletne rezultate može pogledati na facebook starnici organizatora.

Poveći fotoalbum se nalazi OVDE.

AdministratorIzveštaji sa trkaNa 2.Panorama maratonu koji je održan 22.februara 2015. godine u Beogradu, čak 6 trkača TRON-a nastupilo je u najtežoj atletskoj disciplini, a jedan naš trkač bio je učesnik polumaratonske trke. 2.Panorama maraton i polumaraton bila je prva stanica trkačkog karavana u Srbiji koji nosi naziv ELITE 15. Svi koji su...