Vrlo nepovoljni vremenski uslovi, magla, vetar i temperatura od -1C otežavali su održavanje 21.Trening-trke ARK TRON-a, ali to ni malo nije smetalo Željku Kuiću da istrči najbolji svoj rezultat do sada na 6 kilometara, 26:20!

Devet hrabrih i odvažnih trkača pojavilo se na mestu okupljanja trening-trke TRON-a, kod MegaRodića, nekoliko minuta pre 17 časova. Prvi put možemo reći da su bili izrazito nepovoljni uslovi za trčanje. Magla i niska temperatura, kao i vetar koji je duvao u lice u prvih 3 kilometara bili su naši protivnici u pokušaju da što brže savladamo stazu koju smo već 20 puta pretrčali ove godine. Ali ona dobro poznata pozitivna atmosfera koja krasi naše društvo i radost susreta sa istomišljenicima iz sveta trčanja pružila je svima dodatni motiv da i po ovom lošem vremenu istrče 6 kilometara najbolje što mogu. Taj dodatni motiv najjači je bio kod Kuić Željka koji je istrčao novi lični rekord koji iznosi 26:20. Vrlo zadovoljan je bio i Nikola Kujundžić koji je prvi put trčao ovu stazu i trening-trku i odmah pobedio sa odličnih 23:19. Prijatno druženje kratko je potrajalo i nakon treninga, kada su nastale ove fotografije, ali nas je hladno vreme brzo rasteralo.

          

Na brzinu smo popisali sve rezultate koje sada objavljujemo:

  1. Kujundžić Nikola 23:19
  2. Šarčević Dragan 24:21
  3. Teleki Đerđ 24:21
  4. Crnokrak Dimitrije 26:17
  5. Kuić Željko 26:20 PB
  6. Ludaić Sebastian 28:40
  7. Kokai Monika 29:07
  8. Stipić Josip 29:07
  9. Trbojević Bogdan 30:55

I dalje važi poziv za sve subotičane koji vole rekreativno trčanje da nam se pridruže svakog četvrka, u 17:00 časova kod Mega Rodića na našoj trening-trci na 6km. Posebno želimo da skrenemo pažnju na naš mali jubilej, 25.Trening-trku, koja će se održati 29.decembra 2012. godine i koja će imati novogodišnji ambijent i karakter.

AdministratorTron Trening TrkeVrlo nepovoljni vremenski uslovi, magla, vetar i temperatura od -1C otežavali su održavanje 21.Trening-trke ARK TRON-a, ali to ni malo nije smetalo Željku Kuiću da istrči najbolji svoj rezultat do sada na 6 kilometara, 26:20! Devet hrabrih i odvažnih trkača pojavilo se na mestu okupljanja trening-trke TRON-a, kod MegaRodića, nekoliko...