Na 22.Trening-trci ARK TRON-a koja je održana 08.decembra 2011. godine okupilo se 11 trkača. Temperatura je bila dobra za trčanje, ali je subjektivni osećaj hladnoće bio malo pojačan zbog oštrijeg severozapoadnog vetra koji je duvao 6m/s.

Vesela i pozitivna atmosfera ponovo je krasila našu trening-trku na 6 kilometara koju organizujemo svakog četvrtka. Tačno u 17h označen je start za 11 upornih i odlučnih trkača kojima vremenske prilike ili neprilike ne mogu biti prepreka za trčanje. Vrlo retko je, održavanje nekog treninga ili trke uslovljeno vremenskim prilikama u krugu rekreativaca. Trčati se može uvek, potrebna je samo volja i želja, a poželjno je dobro društvo. Trkači TRON-a vrlo dobro znaju da je svakodnevna fizička aktivnost vrlo bitna za zdravlje čoveka, pa shodno tome trčanjem se bavimo tokom cele godine, bez obzira na vreme. Ovo naglašavamo zbog činjenice da je više ljudi u poslednje vreme postavilo pitanje: zar će se i zimi održavati trening-trka? Naravno, trening-trka će se održavati cele zime. Jedina razlika na sadašnje uslove može biti staza pokrivena snegom ili ledom. U tom slučaju svi ćemo trčati mnogo opreznije i laganije, zanemarićemo brzinu trčanja, a onbratiti posebnu pažnju na svaki korak i maksimalno se truditi da izbegnemo bilo kakvu povredu.

Pošto je staza još uvek suva i bezbedna, nije bilo prepreke da se na 22.Trening-trci trči punom snagom. Neku su tu mogućnost iskoristili, kao na primer Kuić Željko, pa su istrčli lični rekord na 6km, a drugi su trčali u nekom svom srednjem tempu sa željom i ciljem da se tokom svih 6 kilometara drži umereni, ujednačeni tempo. Ovoga puta, iz tehničkih problema izostalo je slikanje koje ćemo nadoknaditi na nekoj od sledećih trening-trka. Da ne dužimo dalje sa pričom, nego da pogledamo kompletne rezultate 22.Trening-trke:

 1. Grba Mića 23:23
 2. Crnokrak Dimitrije 24:23
 3. Teleki Đerđ 24.55
 4. Radulović Radovan 25:10
 5. Kuić Željko 25:32 PB
 6. Šarčević Dragan 25:32
 7. Malagurski Aleksandar 26:00
 8. Stipić Josip 26:00
 9. Ludaić Sebastian 28:56
 10. Rafai Gustav 30:10
 11. Babijanović Dragan 34:30

I dalje važi poziv za sve subotičane koji vole rekreativno trčanje da nam se pridruže svakog četvrka, u 17:00 časova kod Mega Rodića na našoj trening-trci na 6km. Posebno želimo da skrenema pažnju na naš mali jubilej, 25.Trening-trku, koja će se održati 29.decembra 2012. godine i koja će ujedno biti i naša NOVOGODIŠNJA trening-trka.

AdministratorTron Trening TrkeNa 22.Trening-trci ARK TRON-a koja je održana 08.decembra 2011. godine okupilo se 11 trkača. Temperatura je bila dobra za trčanje, ali je subjektivni osećaj hladnoće bio malo pojačan zbog oštrijeg severozapoadnog vetra koji je duvao 6m/s. Vesela i pozitivna atmosfera ponovo je krasila našu trening-trku na 6 kilometara koju organizujemo...