U znak sećanja na lik i delo Drena Mandića, svake godine ARK TRON organizuje trku 01.avgusta sa simboličnom dužinom 8240 metara, dužina staze koja simbolizuje planinsku visinu na kojoj je Dren nastradao.

Organizator sportske manifestacije: Atletsko Rekreativni Klub „TRON“

Mesto i vreme: 01. avgust 2011. godine, Palić, klub DeLago, muški štrand, start u 18h, limit trke 80 minuta.

Cilj sporstke manifestacije: sećanje na tragično nastradalog klubskog druga, planinara Drena Mandića, obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću,  ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti, jačanje sportskog duha, širenje sportske kulture, omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez obzira na godine, pol, versku i rasnu pripadnost, promocija rekreativnog trčanja, prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON.

Prijavljivanje: na licu mesta,  klub DeLago, muški štrand na Paliću, na dan 3.Memorijalne trke Dren Mandić. Kotizacija za učešće je 200 dinara po osobi.

Dužina i vrste trka: U znak sećanja na visinu na kojoj je Dren nastradao, staza je dugačka 8240 metara.Kategorije na trci su apsolutna muška i ženska, prva tri takmičara biće nagrađeni peharom. Van konkurencije staza može da se savlada i brzim hodanjem ili trčanjem više takmičara (štafete). I van konkurencije će se meriti vreme, ali neće biti proglašenja pobednika. Spisak svih trkača koji savladaju stazu sa rezultatima biće objavljen na sajtu TRON-a www.tron.org.rs

Opšte informacije: Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta. Na sportskoj manifestaciji svako učestvuje na svoju odgovornost što se potvrđuje svojeručnim potpisom na prijavnom listu i izjavi o psihičkoj i fizičkoj spremnosti.Organizator brine o bezbednoti učesnika na samoj stazi i obezbeđuje lekarsko dežurstvo na sportskoj manifestaciji, kao i osveženje u toku i nakon trke. Dodatne informacije na telefon 063/8424800 (Sebastian Ludaić)

Preuzmite datoteku:

3.Memorijalna trka-plakat.doc

AdministratorMemorijalna trka "Dren Mandić"U znak sećanja na lik i delo Drena Mandića, svake godine ARK TRON organizuje trku 01.avgusta sa simboličnom dužinom 8240 metara, dužina staze koja simbolizuje planinsku visinu na kojoj je Dren nastradao. Organizator sportske manifestacije: Atletsko Rekreativni Klub „TRON“ Mesto i vreme: 01. avgust 2011. godine, Palić, klub DeLago, muški štrand, start u...