Atletsko Rekreativni Klub TRON dobitnik je još jedne plakete za uticaj na razvoj atletsko-rekreativnog sporta u Srbiji.

Na sednici Organizacionog odbora 2. Maraton maratona, kojom je presedavao Predsednik Pitulić Radiša uz prisustvo 25 (od 27) članova –  održanoj 4. marta, 2011. godine odlučeno je da Organizacioni odbor svake godine na dan održavanja ultramaratoan Maraton maratona dodeli Plaketu za izuzetan doprinos u razvoju atletsko rekreativnog sporta u preiodu između dva Maraton maratona.

Ovo priznanje dodeljivaće se pojedincima, klubovima, udruženjima, pokretima i ustanovama u Srbiji i regionu koji imaju uticaj na razvoj atletskorekreativnog sporta u Srbiji.
Takođe je odlučeno da se pomenuta Plaketa za prehodni period dodeli ARK TRON iz Palića.
        Dobiti plaketu je vrlo lep i prijatan osećaj. Ako imamo u vidu da smo priznanje dobili od ljudi koji se bave istim vidom sporta, rekreacije kao i naš klub, onda ova plaketa još više dobija na značaju. Zahvaljujemo se ARK EKO MARATON-u na ovoj plaketi, koja će nam dati još više snage, volje i entuzijazma da nastavimo da radimo, treniramo, razvijamo atletsko-rekreativni sport, čak i bolje nego u proteklom periodu.
AdministratorAktivnostiVestiAtletsko Rekreativni Klub TRON dobitnik je još jedne plakete za uticaj na razvoj atletsko-rekreativnog sporta u Srbiji. Na sednici Organizacionog odbora 2. Maraton maratona, kojom je presedavao Predsednik Pitulić Radiša uz prisustvo 25 (od 27) članova –  održanoj 4. marta, 2011. godine odlučeno je da Organizacioni odbor svake godine na...