ark-tron-palic-novosadski-triatlon-2015-07-jelena-ademi

U nedelju 30.08.2015. u Novom Sadu održano je otvoreno prvenstvo Bačke, Banata i Srema u sprint triatlonu (750 m plivanja-20 km vožnje bicikle i 5 km trčanja).

Takmičari ARK TRona učestvovali su i na ovom tradicionalnom triatlonu u organizaciji triatlon kluba “Dynamic” Novi Sad.

Postignuti su značajni rezultati u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

Ademi Jelena osvojila je apsolutno I mesto u ženskoj konkurenciji i ujedno I mesto u seniorskoj konkurenciji sa vremenom od 1 sat, 39 min i 20 sec .

Postignuti rezultat je ispod njenih mogućnosti s obzirom na povredu kolena koja je cele ove sezone muči.

Druga takmičarka ARK Trona Gabrić Andjelka osvojila je apsolutno II mesto u ženskoj konkurenciji i I mesto u kategoriji žena -veterana sa vremenom od 1 sat, 40min i 10 sec.

U apsolutnoj muškoj konkurenciji pobedio je elitni takmičar Tomin Milan iz Novog Sada član TK Triogy Racing sa vremenom od 1 sat ,3 min I 50 sec.

U muškoj konkurenciji veterana takmičio se i Teleki Djerd koji iz tehničkih razloga nije uspeo da završi takmičenje pošto mu je na 16 km vožnje bicikle pukla guma i nije bio u mogućnosti da završi ovu deonicu triatlona.

Staza bicikle je bila veoma zahtevna pošto se vozilo 8 krugova po 2500 metara što znači da je okretnica bila na svakih 1250 metara i zahtevala je izuzetnu pripremljenost takmičara za nagla ubrzanja i usporenja.

Ono što je osobeno za ovu stazu su još dva ležeća policajca na asfaltu što je zahtevalo opreznu vožnju biciklom.

Malagurski Aleksandar u konkurenciji veterana M50 osvojio je II mesto sa rezultatom 1 sat i 26 min iza Segedi Miše iz AK Idjija.

III mesto u kategoriji veterana osvojio je Arsić Aleksandar iz Niša član Shri Chinmony Maraton Team-a.

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2015/09/ark-tron-palic-novosadski-triatlon-2015-07-jelena-ademi.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2015/09/ark-tron-palic-novosadski-triatlon-2015-07-jelena-ademi-150x150.jpgAleksandar MalagurskiIzveštaji sa trkaU nedelju 30.08.2015. u Novom Sadu održano je otvoreno prvenstvo Bačke, Banata i Srema u sprint triatlonu (750 m plivanja-20 km vožnje bicikle i 5 km trčanja). Takmičari ARK TRona učestvovali su i na ovom tradicionalnom triatlonu u organizaciji triatlon kluba “Dynamic” Novi Sad. Postignuti su značajni rezultati u ženskoj i...