Teleki Đerđ, uz rezultate, dostavio nam je i par komentara o današnjim učesnicima.

U ovom sportu nema puno iznenađenja  i ovde je naveden redosled ulazaka u cilj sa predstavljanjem učesnika u par reči:

Dragan Suvajac  1:02:09, o njemu ne znam puno, samo da je izuzetno brz, pokazao je svoju klasu i da ima odrađen polu IM trku. On je iz Pazove.

Nenad Bogar 1:03:18, predsednik TK Titan, višestruki IM sa trenutno najboljim Subotičkim rezultatom.

Đerđ Teleki 1:07:30, predsednik ARK Tron,  višestruki IM

Ivan Pivarčik 1:09:10, višestruki IM, sjajan takmičar i realno je njegova pozicija ispred ali došao je sa lenjim bajkom pozajmljenim od lenjog čoveka (Srđan Bogić, sledeći put i tebe očekujemo, dosta si skraćivao prste flexom ove godine).

Dejan Kakonji 1:09:18, čovek sa najviše IM u Subotici(7) član Sri Chinmoy maraton tima, uvek stabilan i pouzdan a ovog puta i jako brz.

Željko Ivković 1:09:33, još jedan predsednik, TK Sprint iz Sombora, najduže u triatlonu od svih nas.

Dragan Trkulja 1:10:28, još jedan IM, takođe član TK Sprint.

Jamanta Šafranj 1:11:30, 5xputa članica dvočlane štafete na IM triatlonu, sjajna trkačica i trenutno najbrža maratonka u okruženju.

Vlatko Primorac 1:13:03, višestruki IM koji je posle dužeg vremena opet seo na triatlonski bicikl i sjajno je odradio trku.

Zoltan Keszegi 1:15:08, on je pre godinu imao tešku povredu, auto ga udario na biciklu i povredio je kuk. Sledio je period života na štakama pa posle malo na točkovima i na kraju i trčanje. I uporni Zolika je dogurao do ovoga danas.

Nemanja Rajković 1:19:20, jedan od najboljih trkača ali danas, novo iskustvo sa mtb biciklom i ovo je bilo njegov maximum ali sa puno većim potencijalom u budućnosti.

Zorica Milutin Gradinac 1:24:02, gošća iz Sombora, vrlo stabilno i na bajku i na trčanju, bravo.

Igor Radoš 1:27:33, sad već sa dosta triatlona iza sebe ali ove godine se muči sa povredama, no da je bilo i plivanja, Igor bi završio na puno boljoj poziciji

Dragan Ćirić 1:28:19, legenda Subotičkog trčanja, čovek sa uvek zanimljivim pričama i iskustvom mamuta,  Ćiro svaka čast!

Bojana Vujković 1:29:43, hrabra mlada trkačica, i za nju totalno nov i nezaboravan doživljaj.

Nemanja Stojanović 1:30:34, momak se pojavio niotkuda, sjajno je odradio trku i otišao nasmejan i zadovoljan.

Jelena Ademi 1:30:49, iskusna triatlonka sa odrađenim polu IM i više puta članica štafete na IM, polako povratak u nekadašnju formu.

Aleksandar Vugdelija 1:30:49, najviše se radovao ovom događaju i novom iskustvu, mislim da je jako zadovoljan.

Dušan Mijatov 1:34:02 pravi entuzijasta, nije imao pojma u šta se upušta, ali pošteno je odradio sa osmehom.

Zlatko Savić 1:40:07, momak je došao kao pratnja najbržem takmičaru pa ako je već bio tu, istrčao je, pa seo na bajk, opet trčao i sve pošteno odradio.

Jovana Cvetković 1:45:06 mislim da je njeno prvo učešće na bilo kakvoj trci ali hrabro se držala i naravno, i na njenom licu osmeh na kraju.

Uroš Ivetić, najmlađi Takmičar TK Sprint ali iskusan, ovog puta je imao gumi defekt i nije uspeo da završi bajk. Posle se priključio na trčanju i odradio dobar trening.

Cimer Sabolč, peh sa biciklom, drugi krug je Sabolč završio peške sa biciklom na leđima, posle je i trčao i drugo trčanje

Još jedan momak čije ime nismo zabeležili, naš propust, on je takođe samo dva kruga odvozio na biciklu ali posle je istrčao drugu deonicu. Ovom prilikom molim da nam ko zna dostavi njegovo ime i prezime, da evidentiramo.

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2020/05/trening-duatlon.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2020/05/trening-duatlon-150x150.jpgJamanta ŠafranjAktivnostiTeleki Đerđ, uz rezultate, dostavio nam je i par komentara o današnjim učesnicima. U ovom sportu nema puno iznenađenja  i ovde je naveden redosled ulazaka u cilj sa predstavljanjem učesnika u par reči: Dragan Suvajac  1:02:09, o njemu ne znam puno, samo da je izuzetno brz, pokazao je svoju klasu i da ima odrađen polu IM...