U Bačkoj Topoli je održana Memorijalna trka Pal Skenderović. Crnokrak Dimitrije 2.mesto generalno, Teleki Đerđ i Malagurski Aleksandar 1. i 2. mesto u kategoriji M50.

Mala, skromna trka, na relativno kratkoj stazi od 7km (tačnije 6,9km prema podacima koje je izmerio gps sat) prava je prilika da i oni manje iskusni trkači osete čari takmičenja i trčanja trke. Ipak, zbog preklapanje sa još nekim trkama ovog vikenda, u Bačkoj Topoli se okupilo svega 50-tak trkača. Naš najbolji i najbži trkač Crnokrak Dimitrije još jednom je potvrdio da je u sjajnoj formi ove godine osvajanjem 2.mesta u generalnom poretku. Prvo mesto pripalo je Major Josipu iz Somaratona, dok je Stojanov Damir bio treći. U veteranskoj kategoriji M50 Teleki Đerđ je potvrdio svoju dominaciju među vršnjacima osvojivši 1.mesto, a odmah iza njega kroz cilj je prošao i “srebrni” Malagurski Aleksandar. Ostali trkači TRON-a trčali su skladu sa svojim trenutnim mogućnostima, zvanične rezultate i postignuta vremena čekamo od organizatora trke. Do tada pogledajte naš foto album sa ove trke.

AdministratorIzveštaji sa trkaU Bačkoj Topoli je održana Memorijalna trka Pal Skenderović. Crnokrak Dimitrije 2.mesto generalno, Teleki Đerđ i Malagurski Aleksandar 1. i 2. mesto u kategoriji M50. Mala, skromna trka, na relativno kratkoj stazi od 7km (tačnije 6,9km prema podacima koje je izmerio gps sat) prava je prilika da i oni manje...