Sjajnom zajedničkom trening-trkom spuštena je zavesa na takmičarsku 2012. godinu. Svako ko je bio, pamtiće dugo Novogodišnju 77.Trening-trku, održanu 27.12.2012. godine, a oni koji su bili sprečeni da dođu sa nestrpljenjem će čekati novu priliku za druženje sa članovima ARK TRON-a.

Kako opisati, kako pronaći prave reči da se na najbolji način dočara ambijent i  atmosfera koja je vladala pre, za vreme i nakon Novogodišnje 77.Trening-trke ARK TRON-a? Mobilni operateri bili su zatrpani pozivima nezadovoljnih korisnika zbog velikih smetnji na vezama nastalih usled ogromnog zračenja pozitivne energije svih prisutih na ovoj sportskoj manifestaciji. Prema informacijama koje smo dobili od mobilnih operatera, smetnje na vezama zabeležene su u krugu od nekoliko kilometara, počele su nešto pre 19 časova i trajale sve do 21h, da bi se, nakon što su se svi prisutni razišli, mobilni signali potpuno normalizovali posle 22 časa. Dodatni problem stvorio je kretanje ove organizovane grupe od 35-36 ljudi. Naime, tačno u 19h grupa koja je svojim pozitivnim zračenjem stvarala smetnje u satelitskim signalima krenula je brzinom od 10km/h u pravcu istoka, pa su smetnje prilikom korišćenja mobilnih osetili i stanovnici Palića. Serviseri su bezuspešno kružili palićkim putem i uzaludno pokušavajući da lociraju izvor koji je emitovao pozitivne vibracije. Ni jednog trenutka nisu posumnjali na organizovani grupu trkača koji su trčali sa osmehom na licu, sa ponekom kapom Deda Mraza. Svih 36 minuta trčanja proteklo je u priči, druženju i smehu. Rezultat je ovoga puta bio potpuno nebitan, ali da ipak napomenemo da su svi učesnici prošli kroz cilj između 35-36 minuta Novogodišnje77.Trening-trke.

Ceo događaj ispratila je subotička City televizija čiji izveštaj možete pogledati na linku NOVOGODIŠNJA TRKA „ARK TRONA“.

Nakon laganog trčanja vesela grupacija subotičkih rekreativaca uputila se u kafić mega marketa Roda gde je druženje nastavljeno. Analizirani su rezultati svih predhodnih trening-trka održanih u 2012. godini, a bilo ih je 51. Napravljena je lista najboljih rezultata, lista učesnika sa najviše nastupa na trening-trkama, kao i kompletan tabelarni pregled rezultata svake trening-trke posebno, a ceo izveštaj možete preuzeti na dnu ove stranice. Oni članovi koji su pristupili ARK TRON-u u protekle dve godine dobili su nove klubske trenerke, pa će takmičari naš kluba biti još lepši sledeće godine na trkama na kojima budemo nastupali i predstavlja na klub, grad i zemlju. Bilo je mnogo priče, veselja i smeha, a već su kovani planovi za sledeću sezonu: gde će se trčati, koliko će nas putovati, ko planira da obori svoj lični rekord, ko će koliko polumaratona i maratona istrčati?

Članovi ARK TRON-a nastaviće aktivno da se druže i u najluđoj noći jer je organizovan zajednički doček, a PRVI zvaničan trening u 2013. godini zakazan je za 01. januar u 8:00. Sastanak je, kao i ranijih godina u Dudovoj šumi, trči se trening dužine, što je uobičajeni trening nedeljom i svakog 01. januara. Podsetite se kako je bilo prošle i predprošle godine

Preuzmite datoteku:
AdministratorTron Trening TrkeSjajnom zajedničkom trening-trkom spuštena je zavesa na takmičarsku 2012. godinu. Svako ko je bio, pamtiće dugo Novogodišnju 77.Trening-trku, održanu 27.12.2012. godine, a oni koji su bili sprečeni da dođu sa nestrpljenjem će čekati novu priliku za druženje sa članovima ARK TRON-a. Kako opisati, kako pronaći prave reči da se na...