Snaga i jačina jednog sportskog kolektiva, kluba, tima ili ekipe ogleda se u složnoj, prijateljskoj i harmoničnoj atmosferi među članovima. Baš u takvoj atmosferi zajednički smo ispratili 2012. i utrčali u 2013. godinu.

Tokom cele godine glavni razlozi naših druženja, vremena koje provodimo zajedno, su treninzi i trke, a glavna tema razgovora je trčanje. Za poslednji dan 2012. godine organizovali smo jedno okupljanje i druženje gde nismo došli u patikama, helankama, šorcevima i dresovima, već obučeni i skockani u civilnu odeću prikladnu za doček Nove Godine. Desetak članova TRON-a, sa svojim bračnim saputnicima, nekoliko prijatelja, pa čak i roditeljima stvorilo je jednu veselu, raspevanu i razigranu dvadesetočlanu ekipu spremno za jedan nezaboravan provod u najluđoj noći u godini. Plesali smo uz domaće i strane pesme, pokazali da, osim što znamo da trčimo, znamo i da pevamo. Veselili smo se zajedno i čekali da sat otkuca ponoć kako bi smo jedni drugima poželeli puno pretrčanih kilometara, puno dobrih trka, puno sjajnih rezultata i ličnih rekorda u 2013. godini.

I samo da znate, bilo je malo i alkohola, ali smo bili i vrlo disciplinovani jer smo se razišli u 02:00h kako bi smo se koliko-toliko odmorili za PRVI trening u Novoj Godini. Taj PRVI trening održava se već tradicionalno 01. januara u 08:00 časova.

Nema prevare, nema laži, slika govori više od reči, bilo nas je 16, a sa malim zakašnjenjem stigao je i Kakaš Lorand, 17-ti učesnik Novogodišnjeg treninga dužine. Posle neizostavnog orvaranja šampanjca (opet malo alkohola, a imali smo i bezalkoholnu varijantu) krenuli smo laganim džogingom u  dogovorenu maršutu prema Kelebiji. Za 90 minuta pretrčali smo 15 kilometara. Dok smo se istezali, podelili smo međusobno pogačice i kiflice koje su ostale od predhodne noći i razišli se svojim kućama na zaslužen odmor. Subotica je i dalje bila mirna i tiha, činilo nam se da je u dobokom snu nakon duge i besane noći.

 

AdministratorAktivnostiSnaga i jačina jednog sportskog kolektiva, kluba, tima ili ekipe ogleda se u složnoj, prijateljskoj i harmoničnoj atmosferi među članovima. Baš u takvoj atmosferi zajednički smo ispratili 2012. i utrčali u 2013. godinu. Tokom cele godine glavni razlozi naših druženja, vremena koje provodimo zajedno, su treninzi i trke, a glavna...