PASTA-PARTY je nešto što nije bilo u najavi trke, i jedan od razloga da dođete na Palić već u petak, 01.marta 2013.

Kada trkači TRON-a putuju na neku trku gde je potrebno krenuti 2-3 sata ranije da bi se na vreme stiglo na start, po nekom nepisanom pravilu uvek gledamo da na put krenemo dan ranije. Obično nađemo neki prihvatljivi smeštaj u samom mestu gde se održava trke, i na taj način možemo potpuno mirno da se pripremimo i odmorimo za sledeći dan. Dolazak dan ranije na trku ima nekoliko prednosti:

  • izbegavanje ranog ustajanja
  • izbegavanje gužve za podizanje startnih brojeva na dan trke
  • prisustvo pasta-partyju
  • mirno i opušteno druženje sa ostalim trkačima, upoznavanje novih lica
  • miran i kvalitetan san pre same trke, bez bojazni da ćete zaspati i zakasniti na start

 

PASTA-PARTY će biti održan 01.marta 2013. godine od 19h u restoranu „Fontana“. U ponudi će biti kuvano spiralno testo sa prelivom po izboru. Biće tu pavlake, trapista, slani sos, ali i slatke varijente prezle sa medom ili džemom. Svi posetioci PASTA-PARTYja moći će da podignu svoj učesnički paket. Učešće na PASTA-PARTYju je besplatno!!!

Predlažemo vam da tako planirate vikend da ostanete na Paliću i u nedelju. Nakon trka sobro će vam doći odmor i miran san. A u nedelju imate mogućnost da posetite zoo vrt na Paliću i da se prošetate u predivnoj prirodi palićkog parka. Za one koji vole malo i da kupuju predlažemo posetu subotičkom buvljaku. Ukoliko bude zainteresovanih, spremni smo da vas povedemo i u susednu Mađarsku. Predlog broj 1 je svakako kupalište u Marahalomu, koji je od Palića udaljen svag 30 kilometara. Pojedinačna ulaznica za termalne bazene košta 1900 forinti (oko 760 dinar), dok je cena za grupni ulazak (minimum 10 osoba) 1400 forinti po osobi (oko 560din).

Svim trkačima koji žele prenoćiti na Paliću spremili smo posebnu ponudu u privatnim smeštajnim kapacitetima po specijalnoj ceni od 800 dinara po osobi. U mogućnosti smo smestiti 40 osoba, a ukoliko bude više zainteresovanih potrudićemo se da po istim uslovima obezbedimo još slobodnih ležaja.

Ako vam je potrebno noćenje ili želite da posetite Morahalom u nedelju, molimo vas da na javite najkasnije do četvrtka, 28.februara, na klubski mail ili na mobilni broj organizatora, +381638424800, Sebastian Ludaić.

AdministratorAktivnostiPASTA-PARTY je nešto što nije bilo u najavi trke, i jedan od razloga da dođete na Palić već u petak, 01.marta 2013. Kada trkači TRON-a putuju na neku trku gde je potrebno krenuti 2-3 sata ranije da bi se na vreme stiglo na start, po nekom nepisanom pravilu uvek gledamo...