Po hladnom, vetrovitom i kišovitom vremenu 04.maja 2014. godine u Somboru, održan je 3.Somborski duatlon koji je bio i zvanično prvenstvo Srbije u duatlon. ARK Tron se vraća sa takmičenja sa dve medalje.

Triatlon i duatlon iz godine u godinu sve je popularniji među članovima TRON-a. Kombinacija tri sporta u triatlonu (plivanje, bicikla, trčanje) i dva sporta u duatlonu (trčanje, bicikla, trčanje) zahteva dobru fizičku i psihičku pripremljenost takmičara. Kada se to začini hladnim, vetrovitim i kišovitim danom, onda je pravi podvig završiti duatlon koji je sastoji od 5km trčanja, 20km vožnje bicikle i na kraju još 2,5km trlanja. Teleki Đerđ i Malagurski Aleksandar ne samo da su završili trku, već su uspeli da osvoje 2. i 3. mesto u konkureciji veterana na 3.Somborskom duatlonu. Vero Janoš je morao da se zadovolji sa 4.mestom, dok je Teleki Tamaš zauzeo 15.mesto u mnogo jačoj elitnoj kategoriji.

Već 25.maja takmičari TRON-a učestvovaće na sprint triatlonu u Beogradu, a za 12.jul 2014. godine zakazan je 1.TRON triatlon na Paliću!

Rezultate sa 3.Somborskog duatlona možete preuzeti na dnu stranice, a slike pogledajte u fotoatlbumu Arpada Šarkezija.

 

Preuzmite datoteku:
AdministratorIzveštaji sa trkaPo hladnom, vetrovitom i kišovitom vremenu 04.maja 2014. godine u Somboru, održan je 3.Somborski duatlon koji je bio i zvanično prvenstvo Srbije u duatlon. ARK Tron se vraća sa takmičenja sa dve medalje. Triatlon i duatlon iz godine u godinu sve je popularniji među članovima TRON-a. Kombinacija tri sporta u...