Ovogodišnje izdanje Borvideki polumaratona u Szekszardu istrčalo je više od 1000 trkača. Nekoliko članova TRON-a uspešno završilo trku.

Iako trka u Szekszardu koja je organizovana peti put nosi u svom nazivu „polumaraton“, teška planinska staza je bila van standardna, odnosno bila je dugačka 23,3 kilometra. Pored glavne trke održane su i dve kraće na 15,6 i 7,8km. Čak pet teških i naglih uspona i nizbrdica učini su ovu trku teškom i zahtevnom. Borvideki polumaraton je bio ujedno i treća stanica ciklusa ATOM100 (pet trka ukupne dužine 120kilometara). U tom ciklusu takmičenje nastavljaju: Ćirić Dragan, Stević Pero, Šafranj Jamanta, Teleki Đerđ, Andrašić Slobodan i Vlatković Srđan.

Slično kao i u Osijeku, Tonovcima Ćirić Draganu i Šafranj Jamanti za malo je izmakao plasman u kategoriji, pa su na kraju morali da se zadovolje 4. Mestom. Takođe 4.mesto zauzeo je i Segedi Miša iz Inđije u kategoriji M-50.

Tronovu ekipu i ekipu iz Srbije na trci u Mađarskoj činili su: Šafranj Jamanta, Kokai Monika, Kovačević Suzana, Ćirić Dragan, Stević Pero, Halai Raymond, Stević Teodor, Kesegi Zoltan, Andrašić Slobodan, Vlatković Srđan, Segedi Miša, Orčić Dragoslav i Ludaić Sebastian.

Kompletne rezultate možete pogledati na sajtu organizatora, a generalne plasmane po trkama na dnu stranice.

Album sa slikama se nalazi ovde.

AdministratorIzveštaji sa trkaOvogodišnje izdanje Borvideki polumaratona u Szekszardu istrčalo je više od 1000 trkača. Nekoliko članova TRON-a uspešno završilo trku. Iako trka u Szekszardu koja je organizovana peti put nosi u svom nazivu „polumaraton“, teška planinska staza je bila van standardna, odnosno bila je dugačka 23,3 kilometra. Pored glavne trke održane su...