Završila se i 2021. godina, nije donela baš sve što smo želeli i na način koji smo želeli, ali su se takmičenja i trke polako počele vraćati u kalendare, možda još ne kvalitetom i brojem takmičara kao pre pandemije, ali nadamo se da 2022. donosi sigurnije održavanje manifestacija. Ipak, neke tradicije ne menjamo, samo smo stariji za još jednu godinu, ali i dalje trčimo, i dalje se družimo, te ni ove godine ne izostaje bogat program prazničnih treninga u Ark Tron-u.

Svakog 1.januara zna se okupljanje je u Dudovoj šumi (poslednjih par godina, u 9h) nakon šampanjca i želja da nas zdravlje i sreća prati, trči se prva dužina do majdana, odnosno “Čiče”, kako u žargonu zovemo tačku do koje se trči i gde je okret. U ovu 2022. krenuli smo sa pravim prolećnim vremenom, i uskoro smo se sunčali u šumi, i uživali u lepom vremenu, neprirodnom za ovaj datum. Sve u svemu, nema izgovora da se godina ne započne aktivno i uživa u trčanju, šetanju, a ljubitelji dva točka, vade i bicikle iz garaža, pa smo imali predstavnike i u tom sportu za aktivni početak godine.

Ako se po tom prvom danu nazire i ostatak godine, onda bi ovo trebao biti znak za jednu lepu i uspešnu godinu na polju sporta.

 

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2022/01/P1010661.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2022/01/P1010661-150x150.jpgJamanta ŠafranjVesti  Završila se i 2021. godina, nije donela baš sve što smo želeli i na način koji smo želeli, ali su se takmičenja i trke polako počele vraćati u kalendare, možda još ne kvalitetom i brojem takmičara kao pre pandemije, ali nadamo se da 2022. donosi sigurnije održavanje manifestacija. Ipak,...