Svetosavske plakete, koje najboljim sportskim izveštačima na severu Srbije dodeljuje Klub novinara Udruženja novinara Srbije iz Subotice, uručene su 31. januara 2011. godine, peti put za redom najuspešnijim sportskim novinarima, sportistima i sportskim klubovima.

Svečana ceremonija uručenja plaketa je upriličena u Srpskom kulturnom centru Sveti Sava.

Atletsko Rekreativni Klub “TRON” ovo priznanje dobio je za posebne zasluge u organizaciji i promociji rekreativnog sporta u Subotici i okolini. Svetosavska plaketa je prvo priznanje koje je naš klub dobio u svom četvorogodišnjem postojanju. Ovo priznanje biće nam dodatni postrek i motiv da nastavimo sa aktivnostima na promociji i omasovljavanju rekreativnog trčanja u Subotici i okolini.

AdministratorAktivnostiVestiSvetosavske plakete, koje najboljim sportskim izveštačima na severu Srbije dodeljuje Klub novinara Udruženja novinara Srbije iz Subotice, uručene su 31. januara 2011. godine, peti put za redom najuspešnijim sportskim novinarima, sportistima i sportskim klubovima. Svečana ceremonija uručenja plaketa je upriličena u Srpskom kulturnom centru Sveti Sava. Atletsko Rekreativni Klub “TRON” ovo...