Iako ultramaratonsko trčanje nije popularno među članovima TRON-a, ponekad beležimo pojedinačne nastupe naših članova. Proteklo vikenda na ušću u Beogradu održan je 18.Beogradski ultramaraton, trke na 6, 12 i 24 sata, na kojem su nastupili Jamanta Šafranj, Dragan Ćirić(NS), Stevo Perić i Dominik Demand.

I dok za Dragana Ćirića(NS) možemo reći da je iskusan ultramaratonac, Jamanta i Pero, odnosno Dominik, istrčali su svoje prve ultramaratone na 12 i 6 sati. Jamanta Šafranj i Pero Stević trčali su ultramaraton na 12 sati i kroz cilj su prošli zajedno nakon pretrčanih 98 kilometara. Jamanti je taj rezultat u ženskoj konkurenciji doneo 1.mesto, dok je Pero u muškoj konkurenciji zauzeo 8.mesto.

U ultramaratonskoj trci na 6 sati 63.godišnji Ćirić Dragan je pretrčao 64 kilometara i prvo mesto mu je izmaklo za malo jer je devetnaest godinja mlađi Ubornji Dejan takođe pretrčao 64 kilometara, ali je ranije završio krug od 2km na kojem se održavala trka. Deman Dominik, takođe za 6 sati, pretrčao je 58 kilometara i na taj način uspešno je zakoračio u svet ultramaratona.

Na dnu stranice možete pogledati kompletne rezultate sa 18.Beogradskog ultramaratona

AdministratorIzveštaji sa trkaIako ultramaratonsko trčanje nije popularno među članovima TRON-a, ponekad beležimo pojedinačne nastupe naših članova. Proteklo vikenda na ušću u Beogradu održan je 18.Beogradski ultramaraton, trke na 6, 12 i 24 sata, na kojem su nastupili Jamanta Šafranj, Dragan Ćirić(NS), Stevo Perić i Dominik Demand. I dok za Dragana Ćirića(NS) možemo...