U sklopu proslave “Berbanski dani” u Horgošu je održana ulična trka u dužini od 11,5 kilometara. Dimitrije Crnokrak je trijumfovao u muškoj konkurenciji, dok su ženskoj konkurenciji Ademi Jelena i Trungel Mešter Edita zauzeli drugo, odnosno treće mesto.

 

Mala, skromna ulična trka u Horgošu, održana je 27.septembra 2014. godine po izuzetno lepom i prijatnom vremenu. Samo je umereni vetar uticao na to da uslovi za trčanje ne budu baš savršeni. Ravna staza, sa puno skretanja po samom mestu, start i cilj u centru omogućio je učesnicima ove sportske manifestaci dobru priliku za nadmetanje. U konkurenciji od 40-tak trkača najbrži je bio Crnokrak Dimitrije, koji je kroz cilj protrčao 30-tak metara ispred Pap Alberta, dok je Stojanov Damir bio treći. U ženskoj konkurenciji ARK TRON je imao dve takmičarke na pobednićkom postolju, Ademi Jelenu na 2.mestu i Trungel M.Edit na 3.mestu. Pored njih na trci su u bojama TRON-a trčali: Helas Edvard, Malagurski Aleksandar, Kakaš Lorand i Babijanović Dragan. Zvanične rezultate očekujemo uskoro, a slike možete pogledati u fotoalbumu Horgoš 2014.

AdministratorIzveštaji sa trkaU sklopu proslave 'Berbanski dani' u Horgošu je održana ulična trka u dužini od 11,5 kilometara. Dimitrije Crnokrak je trijumfovao u muškoj konkurenciji, dok su ženskoj konkurenciji Ademi Jelena i Trungel Mešter Edita zauzeli drugo, odnosno treće mesto.   Mala, skromna ulična trka u Horgošu, održana je 27.septembra 2014. godine po...