Nekima je kruna cele sezone, drugima je prilika za obaranje ličnog rekorda, a većini je prilika za sjajnu trku i druženje. Apatinski polumaraton je sportski događaj koji pruža mogućnost da provedete jedan divan dan bez obzira u koju grupu trkača spadate, bez obzira koji vam je cilj na kraju jedne trkačke sezone.

Atletsko rekreativni klub TRON ima puno razloga da bude zadovoljan učešćem i nastupom svojih trkača na 19.Apatinskom polumaratonu. TRON je godinama jedan od najmasovnijih klubova na takmičenju, a pored naših članova još 10-tak subotičana su istrčali trku. U konkurenciji 5 ženskih ekipa „Tronove devojke“ (Šafranj Jamanta, Kokai Monika, Milošević Jasna i Ademi Jelena) osvojile su 1.mesto. Pored ekipnog 1.mesta, Šafranj Jamanta je osvojila i srebro u generalnom plasmanu žena i 1.mesto u kategoriji M25, dok je Kokai Monika u kategoriji Ž35 uspela da se popne na postolje sa svojim 2.mestom. Crnokrak Dimitrije je bio 5. u generalnom plasmanu muškaraca, ali je u svojoj kategoriji (M30) nadmoćno trijumfovao. Kuić Željko je bio treći među muškarcima u kategoriji M45, dok je kategorija M60 Ćirić Dragan(NS) osvojio 1., a  Ćirić Dragan(SU) 3.mesto.

Svoj prvi polumaraton istrčala je Ademi Jelena, a nove lične rekorde na stazi od 21 kilometar postigli su: Milošević Jasna, Berec Ištvan, Vlatković Srđan, Borenović Mario i Orčić Dragoslav.

Na trci je učestvovalo 340 trkača od kojih je 313 uspešno završilo polumaraton. Kompletne rezultate možete pogledati na dnu stranice. 1000 fotografija vas očekuje na Tronovoj picasa stranici Apartin 2014.

Da je u Apatinu uvek sjajna atmosfera i da je zagarantovan sjajan provod možda najbolje govori ova fotografija:

AdministratorIzveštaji sa trkaNekima je kruna cele sezone, drugima je prilika za obaranje ličnog rekorda, a većini je prilika za sjajnu trku i druženje. Apatinski polumaraton je sportski događaj koji pruža mogućnost da provedete jedan divan dan bez obzira u koju grupu trkača spadate, bez obzira koji vam je cilj na kraju...