Jubilarna 10.Trening-trka ARK TRON-a održana je 15.septembra 2011. godine. Vreme je bilo idealno za trčanje.


Nažalost mali jubilej proslavili smo uz najmanji broj učesnika do sada. Svega 6 trkača, uz prisustvo Trbojević Bogdana i Stipić Josipa kao navijača i Igora Vojnić Zelića koji je trčao duži trening. Opet se ponovila situacija kao mnogo puta do sada: za vreme održavanja 10.Trening-trke na biciklističkoj stazi prema Paliću sreli smo 4-5 rekreativaca koji nas i dalje smatraju vanzemaljcima i svetskim trkačima. Pozvali smo ih da dođu sledećeg četvrtka, a oni su odgovorili: „mi samo rekreativno trčimo!“

„ ODLIČNO!!! I MI ISTO, ZNAČI VIDIMO SE IDUĆE NEDELJE!!!!

Neverovatno koliko ljudi imaju strah, blokadu ili nešto sasvim treće od toga da trče sa nama. Ne veruju u sebe, misle da nisu dorasli da učestvuju u trening-trci, a mi i dalje neumorno ponavljamo: Dragi sugrađani, subotičani, ljubitelji rekreativnog trčanja, dođite da nas bude što više. Neće biti smešni, neće vas niko zadirkivati, neće vam se niko rugati ako stignete poslednji. Čak šta više, dobićete najveći aplauz svih prisutnih, jer je kod nas red i običaj da se svi trkači dočekaju u cilju, bez obzira koliko im treba vremena da pretrče 6 kilometara. I ne zaboravite: NE SPUTAVA VAS ONO ŠTO JESTE, NEGO ONO ŠTO MISLITE DA NISTE!!!

Zanimljiv je podatak da je danas svih 6 trkača trčalo ispod 30 minuta, što znači brže od prosećnih 5min/km. Rafai Gustav je trčao novi lični rekord 28:08!!!

Evo i kompletnih rezultata 10.Trening-trke ARK TRON-a:

1.Teleki Đerđ 24:33

2.Kakonji Dejan 24:33

3.Malagurski Aleksandar 26:20

4.Ludaić Sebastian 27:20

5.Rafai Gustav 28:08

6.Pančić Mihajlo 29:53

Sve slike sa ovog događaja možete pogledati u albumu 10.Trening-trka

I dalje važi poziv za sve subotičane koji vole rekreativno trčanje da nam se pridruže svakog četvrka tokom septembra i oktobra meseca, u 19:00 časova kod Mega Rodića na našoj trening-trci na 6km.

 

AdministratorTron Trening TrkeJubilarna 10.Trening-trka ARK TRON-a održana je 15.septembra 2011. godine. Vreme je bilo idealno za trčanje. Nažalost mali jubilej proslavili smo uz najmanji broj učesnika do sada. Svega 6 trkača, uz prisustvo Trbojević Bogdana i Stipić Josipa kao navijača i Igora Vojnić Zelića koji je trčao duži trening. Opet se ponovila...