Novi rekord staze, jedan novi rekreativni trkač i najhladnije vreme do sada obeležili su 17.Trening-trku Atletsko Rekreativnog Kluba TRON

„ Zdravo društvo, mogu i ja sa vama?“ – upitao je Dalibor kada je nekoliko minuta pre 17 časova prišao grupi subotičkih trkača koji su se zagrevali za 17.Trening-trku ARK TRON-a…Naravno da možeš, jer je glavni cilj trening-trke četvrtkom omasovljavanje i popularizacija rekreativnog trčanja u Subotici i okolini, a svaki novi trkač je ustvari dokaz da naš trud, rad i upornost ipak daju neke rezultate, i svakog novog trkača doživljavamo kao nagrada za sve što smo uradili za popularizaciju rekreativnog sporta u Subotici. Možda će jednog dana i neko od nadležnih iz opštine zadužen za sport da obrati pažnju na nas, a do tada mi nastavljamo dalje, jer sedenjem, neradom i čekanjem nećemo daleko dogurati. Horvacki Dalibor je novo lice na trening-trci ARK TRON, koji je za svoje prvo učešće istrčao vrlo dobrih 31:08 i kao nagradu za to dobio aplauz od ostalih trkača. Odličnu formu potvrdio je Grba Mića, koji je postavio novi rekord staze. Mića je 6 kilometara pretrčao za 21:50 i za dve sekunde popravio dosadašnji rekord koji je držao Malagurski Adrian. Sa obzirom na formu, volju i želju koju prikazuju ova dva trkača, već sada sa sigurnošću možemo reći da će se i ovaj rekord obarati na proleće i tokom sledeće godine, jer je zima ipak period laganijeg tempa i vreme kada trkači obično obaraju svoju formu. Na svega 6 stepeni celzijusa, po mirnom i tihom vremenu, ostali rezultati su u okvirima očekivanih, trening-trka trkačima i služi za probu, igranje i podešavanje najoptimalnijeg, najprijatnijeg i najujednačenijeg tempa.

Rezultati 17.Trening-trke:

1.Grba Mića 21:50

2.Malagurski Adrian 22:50

3.Teleki Đerđ 24:56

4.Kakonji Dejan 25:40

5.Malagurski Aleksandar 26:22

6.Ludaić Sebastian 27:06

7.Šarčević Dragan 27:22

8.Rafai Gustav 29:21

9.Kokai Monika 29:48

10.Kuić Željko 29:48

11.Horvacki Dalibor 31:08

 

Nažalost, nakon trke se sve manje družimo zbog hladnog vremena. Na brzinu zapišemo rezultate i razilazimo se svojim kućama, da bi izbegli eventualnu prehladu i da što kraće stojimo na hladnom onako mokri i znojavi. Druženja ćemo ostaviti za neka lepša vremena, odnosno za zadnji petak u mesecu (termin sastanka članova ARK TRON-a), za odlaske na trku i za nedeljni trening dužine, kada uz lagani tempo možemo pričati, šaliti se i družiti.

I dalje važi poziv za sve subotičane koji vole rekreativno trčanje da nam se pridruže svakog četvrka tokom zimskih meseci meseci, u 17:00 časova kod Mega Rodića na našoj trening-trci na 6km.

AdministratorTron Trening TrkeNovi rekord staze, jedan novi rekreativni trkač i najhladnije vreme do sada obeležili su 17.Trening-trku Atletsko Rekreativnog Kluba TRON „ Zdravo društvo, mogu i ja sa vama?“ – upitao je Dalibor kada je nekoliko minuta pre 17 časova prišao grupi subotičkih trkača koji su se zagrevali za 17.Trening-trku ARK TRON-a...Naravno...