Atletsko Rekreativni Klub „TRON“, dobio je još jednog novog maratonca na 24.Beogradskom maratonu. Svoj PRVI maraton istrčao je Nikola Kujundžić.

Tako je TRON, u samo dve nedelje, posle Vojnić Zelić Igora i Janković Atile, dobio tri nova trkača koji mogu da se pohvale da su istrčali najtežu atletsku disciplinu.

Nikola je postao član ARK TRON-a 2010. godine, u kojoj je istrčao nekoliko polumaratona sa rezultatima oko 1:30:00-1:35:00. Ove zime počeo je ozbiljnije pripreme za maraton, imao je svoj jasan cilj da se 17.aprila 2011. godine pojavi na startu trke na kojoj je zadatak da se dužina od 42 kilometara i 195 metara savlada u što kraćem roku. Oni iskusniji maratonci, rekli bi da je za PRVI put najbitnije završiti trku, jer trčati maraton nije ni malo naivan zadatak. Ali postignuti rezultat je ipak tu da se zapiše, zapamti i obori na nekom sledećem maratonu. 3:53:19!!!

 

Članovi ARK TRON-a čestitaju Kujundžić Nikoli PRVI istrčani maraton!!!

Sportska, drugarska i moralna podrška Nikoli na 24.Beogradskom maratonu bio je nešto iskusniji Dragan Šarčević. Dugo su trčali zajedno, pružali podršku jedan drugom, savladavali kilometre, da bi se posle 30-tak kilometara ipak razdvojili. Možemo reći da je Dragan bio bolji taman toliko koliko je i iskusniji u trčanju maratona. Njegovo vreme u cilju je bilo 3:38:41. U cilju je dočekao Nikolu i uz banane i vodu razmenjivali su novostečena iskustva.

Treći predstavnik ARK TRON-a na Beogradskom maratonu, u odnosu na prvo pomenutu dvojicu, bio je prekaljeni i preiskusni Ćirić Dragan(NS), klubski rekorder u maratonu, koji nije imao milosti prema 20-30 godina mlađim klubskim drugovima. Sa vremenom 3:25:50 zauzeo je 2.mesto u svojoj starosnoj kategoriji, ali sa obzirom na činjenicu da na Beogradskom maratonu nema nagrada po starosnim kategorijima, nije ni posebno bitno naglašavati plasman. Sigurno da je mnogo bitnija činjenica da je Ćirić u 60-toj godini života u tri nedelje istrčao dva maratona u Bratislavi 3:09:48 i u Beogradu 3:25:50.

AdministratorIzveštaji sa trkaAtletsko Rekreativni Klub „TRON“, dobio je još jednog novog maratonca na 24.Beogradskom maratonu. Svoj PRVI maraton istrčao je Nikola Kujundžić. Tako je TRON, u samo dve nedelje, posle Vojnić Zelić Igora i Janković Atile, dobio tri nova trkača koji mogu da se pohvale da su istrčali najtežu atletsku disciplinu. Nikola je...