A palicsi TRON Atlétikai és Szabadidősportklub immár 8. alkalommal lesz házigazdája a legjobb-, a legelszántabb, a legkitartóbb és a legvidámabb futóbarátoknak. Idén a futás ünnepére március elsején kerül sor Palicson!

8.TRON Születésnapi félmaraton és SRCEF élményfutam 5km

(A 8. palicsi félmaraton az ELIT 15 versenysorozat egyik állomásaként is szerepel!)

A verseny szervezője: ARK TRON, Palics

Helyszín: Palics: Vigadó épülete – Kongresszusi Központ  (46.098650, 19.758469)

A rajt időpontja és helyszíne: 2015. 03. 01.  11 óra,  Palics, a Vigadó épülete elöl

A verseny célja: Palics rekreatív jellegű-, sport és turisztikai rendezvényeinek gazdagítása, a rekreációs futás népszerűsitése,  a sporttal való foglalkozásra ösztönzés,  figyelem felhívása a fizikai aktivitás fontosságára, lehetőségnyújtás a futás szerelmeseinek a megmérettetésre. Külön nyomatékot helyezve az amatőr- és rekreatív futók  versenyekbe való bekapcsolására és a szabadidő egészséges, szórakoztató módon történő eltöltésére. Emellett  sportbarátságok ápolása és azok tovább bővítése, erősítése úgy hazánkban, mint a szomszédos országok futóival, a sport-kultúra szélesítése az egészséges életmódra helyezve a hangsúlyt, valamint a TRON atlétikai és rekreációs klub taglétszámának növelése.

Nevezési díj: 2015. 02. 20-ig mindkét versenyre  1.200 dinár, külföldről nevezők esetében 15 euró. A Spuri Aranykártyával rendelkező futók 20 százalékos kedvezményben reszesülnek! A február 20-a után benevező versenyzők számára a szervező nem tud egyedi emblémázott pólót biztositani. Viszont az előnevezettek igényelhetik a rajtszámokon feltüntetett név, becenév stb. feltüntetését 15 karakterig. Ezt az igényüket a klub@tron.org.rs e-mail címre a nevezést követően adhatják le. Az ingyenes tészta-partyra előző este, február 28-án, szombaton 17-től 20 óráig kerül sor a palicsi Női strand vendéglátóipari egységben!  A rajtszámok a  2015. február 28-án is átvehetők a Vigadó élületében 18:00-21:00 óráig vagy  a verseny napján a helyszínen 8:00-10:30 óráig. A tolerancia 15 perc. 10:45 órától már nem fogadják a jelentkezőket ezáltal a rajtszámok sem vehetők át.

A nevezési díj befizethető a következő folyószámlaszámra: 310-174234-50

Címzett: ARK TRON

Külföldi utalás esetén: SWIFT: CONARS22, IBAN – RS35310007080200565013

Kategóriák: A félmaraton: abszolút kategória, F-40, N-35, F-50, N-50, F-60 és felett.. A versenyző, aki az abszolút kategóriában indul nem kap besorolást. Az élményfutamban 5 kilóméteren abszolút kategóriában indul mindenki.

Díjazás: Az abszolút kategória első három helyezettje serleget és szimbolikus ajándékot, a kategóriák első három helyezettei pedig érmet kapnak. Minden versenyző, aki lefuttja a versenyt oklevélben részesül, amelyen fel lesz tüntetve az idő, amely alatt befejezte a versenyt. A www.tron.org.rs weboldalon közzé lesznek téve a versenyzők képei az elért eredményekkel.

Versennyel kapcsolatos általános információk:  A versenyhelyszín megközelítése ideális, ugyanis elegendő parkolóhely áll a résztvevők és kísérőik rendelkezésére, amennyiben gépkocsival érkeznének. Mindkét futam 11 órakor rajtol a Vigadó épülete elöl. A kijelölt pálya teljes hosszán rendészek ügyelnek a biztonságra, a pálya egy része le lesz zárva a forgalom elöl. A résztvevők fizikai jólétéről orvosi személyzet gondoskodik. Minden futó a saját felelősségére vesz részt a versenyen, amelyről annak kezdete előtt ad nyilatkozatot. A 18 évnél fiatalabb részvevők szülői- vagy edzői engedéllyel versenyezhetnek. A félmaraton időhatára 150, a 5 kilóméteres futásé pedig 50 perc.

További információk: A verseny előtti gyülekezés, a rajtszámok kiosztása, az átöltözés, a díjkiosztás a Vigadó épületében lévő Kongresszusi Központban.. A rajt és a cél az épület elöl indul és oda is érkezik. A felesleges sorbanállás megelőzése érdekében idejekorán jelezze részvételét a versenyen. A rajtcsomag tartalma: rajtszám, póló, viz, energia ital, Natural blok müzliszelet, szendvics és némi reklámanyag. A verseny után minden résztvevő születésnapi tortára hivatalos. Torta és szendvics a rajtszám felmutatásával lesz elérhető.A díjkiosztás időpontja: 13:30 óra.

Szállás: Amennyiben a versenyzők több napot is Palicson szeretnének tölteni a szervezők szívesen ajánlanak szállást is ezen a pompás fürdőhelyen. Öt kiváló szálláshely várja a futóbarátokat 800 dináros alkalmi áron. A jelentkezők legkésőbb február 20-ig jelezzék szándékukat. A palicsi szálláshelyekből a kinálaton felül is válogathatnak a következő weboldalak felkeresésével: www.palicinfo.com vagy www.palic.info.

Mindenkit szeretettel várnak!

LiveCamera a helyszinről!

NEVEZÉS 8.TRON Születésnapi félmaraton – LEZÁRULT, CSAK HELYSZINI NEVEZÉS!!!

NEVEZÉS SRCEF élményfutam 5km – LEZARULT, CSAK HELYSZINI NEVEZÉS!!!

AdministratorTRON Rođendanska TrkaA palicsi TRON Atlétikai és Szabadidősportklub immár 8. alkalommal lesz házigazdája a legjobb-, a legelszántabb, a legkitartóbb és a legvidámabb futóbarátoknak. Idén a futás ünnepére március elsején kerül sor Palicson! 8.TRON Születésnapi félmaraton és SRCEF élményfutam 5km (A 8. palicsi félmaraton az ELIT 15 versenysorozat egyik állomásaként is szerepel!) A verseny szervezője:...