U četvrtak, 21.jula 2011. godine održana je 2.trening-trka ARK TRON-a na 6km, na kojoj je učestvovalo 14 trkača. Mnogo prijatnije vreme za trčanje nego pre nedelju dana doprinelo je i boljim rezultatima.


Nova akcija Atletsko Rekreativnog Kluba TRON koja ima za cilj dalje omasovljavanje rekreativnog trčanja u Subotici, možemo slobodno reći da je urodila plodom. Odziv trkača je odličan, a svoj dolazak najavljuju i novi trkači. Nadamo se da će se na narednim trening-trkama i pojaviti. Ovako za početak ostaje utisak da ih stidljivost, nesigurnost ili neki neobjašnjivi strah i dalje sprečava da se pojave četvrtkom u 19,30 časova kod Megarodića i istrče sa nama 6km svako u tempu koji mu najviše odgovara. Isto tako se nadamo da će subotički mediji posvetiti malo više pažnje ovoj našoj akciji nego što su to do sada činili.

Na startu druge trening-trke bilo je 20 stepeni, duvao je slab severozapani vetar i bilo je potpuno vedro. Na biciklističkoj stazi prema Paliću malo biciklista, roleraša ni jednog nismo videli. Mnogo radoznalih pogleda iz vozila koja stoje na semaforu dok gori crveno svetlo prati naše zagrevanje i nije im jasno šta se tu sprema. Lokacija u svakom slučaju obezbeđuje mnogo više pažnje posmatrača nego stadion Spartaka subotom ujutro u 8h ili Dudova šuma nedeljom ujutro u 8h. To nam je i bio cilj, videti i biti viđen. Pre ili kasnije, sigurni smo, priključiće se novi rekreativci, novi trkači ili naši sugrađani koji to žele da postanu.

Velikih rezultatskih iznenađenja na drugoj trening-trci ARK TRON-a nije bilo, svih 14 trkača vrlo dobro se poznaje međusobno, svako je svestan svojih mogućnosti i tačno zna zakim može da trči, a za kim je besmisleno juriti zbog razlike u fizičkoj pripremljenosti. Evo i kopletnih rezultata sa druge trening-trke:

1.Šarčević Dragan 23:30

2.Radulović Radovan 23:38

3.Teleki Đerđ 23:44

4.Malagurski Adrian 24:04

5.Kakonji Dejan 24:51

6.Katrinka Stanko 25:45

7.Ludaić Sebastian 26:15

8.Fabo Ildiko 26:38

9.Malagurski Aleksandar 26:40

10.Nikolov Vladimir 26:44

11.Trbojević Bogdan 28:20

12.Kovač Aron 29:23

13.Rafai Gustav 29:31

14.Stipić Josip – odustao

Posebnu zahvalnost dugujemo Petronijević Neveni koja je svoj fotoaparatom zabeležila našu trening-trku i lepim slikama bogatila ovaj izveštaj.

AdministratorTron Trening TrkeU četvrtak, 21.jula 2011. godine održana je 2.trening-trka ARK TRON-a na 6km, na kojoj je učestvovalo 14 trkača. Mnogo prijatnije vreme za trčanje nego pre nedelju dana doprinelo je i boljim rezultatima. Nova akcija Atletsko Rekreativnog Kluba TRON koja ima za cilj dalje omasovljavanje rekreativnog trčanja u Subotici, možemo slobodno...