Prva trening-trka Atletsko Rekreativnog Kluba „TRON“, održana je 14.jula 2011. godine. To je ujedno novi projekat, odnosno akcija našeg kluba u cilju promovisanja rekreativnog trčanja u Subotici i okolini

Baltes Aleksandar prvi put sa trkačima TRON-a

Baltes Aleksandar prvi put sa trkačima TRON-a

Ukoliko ste propustili prvu trening-trku, jer niste znali za nju, nemate razloga da brinete. Na poslednjem klubskom sastanku članovi TRON-a bili su jedinstveni u donošenju odluke da se svakog četvrtka organizuje trening-trku na kojoj mogu učestvovati svi naši sugrađani koji smatraju da su dovoljno fiziči i psihički pripremljeni da pretrče stazu dugačku 6km. Tačna uputsva kada, gde i kako treba doći na trening-trku ARK TRON-a možete naći u meniju kada kliknete na padajući meni „trening“.

Na prvoj trening-trci učestvovalo je 15 trkača, među kojima izdvajamo jednog gosta iz Beograda, Predraga Dramićanina, ujedno i pobednika prve trening-trke, i Baltes Aleksandra koji se prvi put pojavio među subotičkim rekreativcima jer je od člana TRON-a Nikolov Vladimira čuo o pozitivnoj atmosferi u klubu i na treninzima i želeo je i lično da se uveri u to. Predrag nije istrčao svih 6km, ali uz malo skraćivanje staze za prvi put bez većih problema je pretrčao oko 4km. Moramo napomenuti da je na startu prve trening-trke kod Mega Rodića u Subotici u 19:30 časova izmerena temperatura od 33 stepeni, i zbog toga možemo reći da su za trčanje bili vrlo loši vremenski uslovi, odnosno da su rezultati sigurno za nekoliko sekundi slabiji nego obično. Evo i kompletnih rezultata prve trening-trke TRON-a (6km):

 

 1. Dramićanin Predrag 22:31
 2. Šarčević Dragan 23:49
 3. Radulović Radovan 24:10
 4. Teleki Đerđ 24:34
 5. Stipić Josip 25:15
 6. Ćirić Dragan(SU) 25:45
 7. Katrinka Stanko 26:10
 8. Malagurski Aleksandar 27:15
 9. Nikolov Vladimir 27:20
 10. Ludaić Sebastian 27:34
 11. Fabo Ildiko 27:41
 12. Trbojević Bogdan 28:01
 13. Babijanović Dragan 34:00

 

Baltes Aleksandar trčao 4km

 

Kao navijač, fotograf i sudija prisutan je bio Mirko Dubovečak, koji zbog manjeg opreacionog zahvata trenutno ne trenira, ali je svojim prisutsvom pokazao odanost i vernost kako ARK TRON-u tako i rekreativnog trkačkom pokretu, koji je definitivno poslednjih godina u Subotici krenuo sa mrtve tačke.

AdministratorTron Trening TrkePrva trening-trka Atletsko Rekreativnog Kluba „TRON“, održana je 14.jula 2011. godine. To je ujedno novi projekat, odnosno akcija našeg kluba u cilju promovisanja rekreativnog trčanja u Subotici i okolini Baltes Aleksandar prvi put sa trkačima TRON-a Ukoliko ste propustili prvu trening-trku, jer niste znali za nju, nemate razloga da brinete. Na...