U utorak, 16.novembra 2010. godine, u City press room-u u Subotici, uz prisustvo gotovo svih subotičkih medija, Atletsko Rekreatvni Klub TRON predstavio je novu sportsku opremu.

U novoj 2011. godini, takmičari našeg kluba nastupaće u jednoobraznoj sportskoj opremi na svim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Na press konferenciji koja je tim povodom organizovana u City press room-u, prisutnima se prvo obratio Nemanja Simović član gradskog veća zaduženog za sport, omladinu i turizam, koji je između ostalog rekao:

– Atletski rekreativni klub Tron je jedan od onih, čiji sam rad sa mojim saradnicima sa zadovoljstvom pratio u ove četiri godine i mogu reći da je to jedan od klubova koji se danas može pohvaliti izuzetnom organizacijom, porastom broja članova i ono što je najvažnije, da je sve više zaljubljenika u atletiku i trčanje, koji se priključuju ovom atletskom klubu. Iz tih razloga smo odlučili pomoći njihov rad i želeli smo da se uključimo u nabavku nove sportske opreme, a uvereni smo da će to opravdati dobrim rezultatima na takmičenjima.

Klikom na audio snimak možete čuti ceo govor Nemanje Simovića.

 Potom se prisutnima obratio Sebastian Ludaić, jedan od osnivača i predsednik ARK TRON-a:

– Atletski rekreativni klub Tron do sada je učestvovao na skoro 40 takmičenja godišnje, u zemlji i inostranstvu i najčešće su klub sa najvećim brojme učesnika. Na prošlom Apatinskom maratonu, od 150 učesnika, iz Trona je učestvovalo 19 takmičara. Redovno učestvuju na Balkanskim takmičenjima za veterane, a prošle godine su imali predstavnika i na Svetskom takmičenju veterana u Finskoj. Od 8. novembra ARK Tron može da se pohvali i novim sajtom: www.tron.org.rs koji će biti dnevno ažuriran.

– Kao ni pre četiri godine kada je osnovan klub, nemam ni malo sumnje da je jedan ovakav klub potreban Subotici. Trčanje je jedan od najjeftinijih i najjednostavnijih načina da se bavimo sportom, a Atletski rekreativni klub Tron, sa akcentom na rekreativni, teži da okupi rekreativce, bez opterećenja za postizanjem vrhunskih rezultata, rekao je
predsednik i osnivač kluba Sebastijan Ludaić i dodao:
– Rekreativni sport nema mogućnost da se u dovoljnoj količini pojavljuje na medijima i da se na taj način promoviše sport, rekreacija i zdraviji život. Uvek je najbitniji rezultat, uspeh, trofeji i medalje da bi neka trka bila zanimljiva da se prepriča, ili objavi.To je u neku ruku razumljivo, jer svet voli pobednike, ali upravo to je prouzrokovalo mnogo štete rekreativnom sportu u Subotici.
ARK Tron je do sada organizovao tri Rođendanske trke, na kojima je učestvovalo preko 400 takmičara. Reč je o trci koja se svake godine održava u prvoj nedelji marta meseca, a takođe i dve memorijalne trke u znak sećanja na Drena Mandića, koji je bio jedan od osnivača Trona.

Klikom na audio snimak možete čuti ceo govor Sebastiana Ludaića.

Sponzori nabavke nove sportske opreme Atletsko Rekreativnog Kluba TRON su:

Project DOO,

Agencija Sega i

Europartner

AdministratorAktivnostiVestiU utorak, 16.novembra 2010. godine, u City press room-u u Subotici, uz prisustvo gotovo svih subotičkih medija, Atletsko Rekreatvni Klub TRON predstavio je novu sportsku opremu. U novoj 2011. godini, takmičari našeg kluba nastupaće u jednoobraznoj sportskoj opremi na svim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Na press konferenciji koja je...