Subotica je danas bila ciljna destinacija jedne lepe humane akciju koju su pokrenuli pančevački ultramaratonci Ljiljana Tasić i Željko Zeljković. Ideja je bila da se pretrči cela Srbija, od krajnje južne tačke do severa, i posle skoro 600km tokom 9 dana, stigli su od Preševa do Subotice. Sve to je zamišljeno da bi se privukla pažnja za prikupljanje pomoći za lečenje dečaka Vladimira Đorđevića, kojem trebaju sredstva za odlazak na operaciju u inostranstvo.

Poslednja etapa trčala se 11.11.2017. od Bačke Topole do Subotice. Ark Tron, Škola trčanja kao i drugi rekreativci iz Subotice su rado podržali ovako lep i human gest, te su se duž te trase priključivali trkačima, a i na cilju su ih takođe sačekali sugrađani koji su došli da im čestitaju, i daju svoj prilog.

Važno je napomenuti da se sredstva i dalje prikupljaju, i ko nije bio prisutan danas, i dalje može da pomogne ovoj porodici. Za kraj nadamo se uspešnom izlečenju malog Vlade, i da će za nekoliko godina i on nastaviti detinjstvo kao zdrav dečak i trčati sa svojim drugarima koji su mu pružili podršku u najvećoj borbi.

Detaljnije o ovom događaju ima i u medijima: https://www.subotica.com/vesti/humanitarna-trka-za-vladu-zavrsena-u-subotici-id30424.html

https://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2017/11/human.jpghttps://www.tron.org.rs/wp-content/uploads/2017/11/human-150x150.jpgJamanta ŠafranjVesti  Subotica je danas bila ciljna destinacija jedne lepe humane akciju koju su pokrenuli pančevački ultramaratonci Ljiljana Tasić i Željko Zeljković. Ideja je bila da se pretrči cela Srbija, od krajnje južne tačke do severa, i posle skoro 600km tokom 9 dana, stigli su od Preševa do Subotice. Sve to...